Çözüldü 1 haftadır Discord'a giriş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Senol66

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce GoodbyeDPI ile giriş yaptığım Discord'a 1 haftadır ne yapsam hiçbir şekilde giriş yapamıyorum, her şeyi denedim DNS degıstırdım internete reset attım ama hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Yardımcı olur musunuz? Sadece 1.1.1.1 VPN üzerinden deniyorum, öyle oluyor ancak VPN ile giriş yapmak istemiyorum. Opera üzerinden tarayıcan denedım ancak yine aynı sekılde hiçbir sonuç alamıyorum, nasıl çözerim bu sorunu?
Görseldeki hataları alıyorum.
Kullandıgım internet: Netgsm.

Dosya Ekleri

• ds.JPG
    ds.JPG
    8,5 KB · Görüntüleme: 94
  • dsa.png
    dsa.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm
Valla öyle oldu hocam :) :) bende 1 aydır uğraşıyorum senide uğraştırdık ancak tık yok girmiyor. Nasıl dersen hocam müsait zaman yaz yine deneyelim senin discord olsaydı ordan konuşurduk. Ben bluestack vpn üzerinden giriş yapardım.

Ekleme: WARP'ın Wireguard profilini çıkarıp Wiresock'a ekledik, Wiresock'tan Discord'da geçerli olacak şekilde yapılandırdık. Nihayet Discord'a girdi :)
Tamam hocam biz haftaiçi bi teamviewer yapalım seninle. Benim de şahsi meselem oldu artık :D
Valla öyle oldu hocam :) :) bende 1 aydır uğraşıyorum senide uğraştırdık ancak tık yok girmiyor. Nasıl dersen hocam müsait zaman yaz yine deneyelim senin discord olsaydı ordan konuşurduk. Ben bluestack vpn üzerinden giriş yapardım.

Ekleme: WARP'ın Wireguard profilini çıkarıp Wiresock'a ekledik, Wiresock'tan Discord'da geçerli olacak şekilde yapılandırdık. Nihayet Discord'a girdi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ustam tüm yöntemleri adım adım söyler misin önceki mesajlardan anlamadım sana zahmet

ben de dc açılıyor modem arayüzünden dns yaptım fakat sunucu kanallarına girmiyor konum bu:

Son düzenleme:
ustam tüm yöntemleri adım adım söyler misin önceki mesajlardan anlamadım sana zahmet
Şuradaki konudan yardım alarak Warp wireguard profili oluştur.

Konu uzun gözükebilir ama aslında sadece register ve generate komutlarını vereceksin. wgcf-profile.conf dosyası oluşacak.

O dosyayı not defteri ile aç, en alt satıra şunu ekle

Kod:
AllowedApps = Discord.exe,Update.exe

Şu uygulamayı kur, wgcf-profile.conf dosyanı import et.

Bundan sonra Discord Warp ile bağlanacak.

Şuradaki konudan yardım alarak Warp wireguard profili oluştur.

Konu uzun gözükebilir ama aslında sadece register ve generate komutlarını vereceksin. wgcf-profile.conf dosyası oluşacak.

O dosyayı not defteri ile aç, en alt satıra şunu ekle

Kod:
AllowedApps = Discord.exe,Update.exe

Şu uygulamayı kur, wgcf-profile.conf dosyanı import et.

Bundan sonra Discord Warp ile bağlanacak.
warp olmadan dns ile sorunsuz bağlanıyordum (arkadaşım gigafiber kullanıyor onda modeminde dns yaptık sorunsuz bağlandı) ama şimdi ben bağlanamıyorum discorddan ülke değiştirdim anca öyle bağlanıyorum warpsız çözüm yok mu

warp olmadan dns ile sorunsuz bağlanıyordum (arkadaşım gigafiber kullanıyor onda modeminde dns yaptık sorunsuz bağlandı) ama şimdi ben bağlanamıyorum discorddan ülke değiştirdim anca öyle bağlanıyorum warpsız çözüm yok mu
Gigafiber dediğiniz Turknet galiba, onda sadece DNS yetebilir evet. Ama @Senol66 ile epey denedik NetGSM'de DPI çözümleri başarılı olmadı. Yine de tekrar bakacağım. Şimdilik Warp ile idare edebilirsin zaten sadece Discord'da geçerli olacağı için çok sıkıntı çekeceğini sanmam.

Kendin denemek istersen önce YogaDNS ile Quad9 Dnscrypt seçerek DNS'ini sağlam kazığa bağla. Sonra GoodbyeDPI, Zapret, ByeDPI hepsini dene. GoodbyeDPI zaten her yerde var. Zapret ile ByeDPI da benim kanalımda var, girip incele.

GigaFiber dediğiniz TurkNet galiba, onda sadece DNS yetebilir evet. Ama @Senol66 ile epey denedik Netgsm'de DPI çözümleri başarılı olmadı. Yine de tekrar bakacağım. Şimdilik WARP ile idare edebilirsin zaten sadece Discord'da geçerli olacağı için çok sıkıntı çekeceğini sanmam.

Kendin denemek istersen önce yogadns ile Quad9 dnscrypt seçerek DNS'ini sağlam kazığa bağla. Sonra GoodbyeDPI, zapret, byedpı hepsini dene. GoodbyeDPI zaten her yerde var. Zapret ile byedpı da benim kanalımda var, girip incele.

Her şeyi yaptım olmadı ama tek çözüm şöyle buldum VPN açmadan Discord sunucusunu rotterdam yaptım o zaman giriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı