1 haftadır tüm hesaplar çalınmaya çalışılıyor

eness.yigit07

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DRAGOS Ocean Curved Pro 7x Argb Fan USB 3.0 750W
Asus Tuf Gaming B550-PLUS
AMD Ryzen 7 5700X3D
Asus RTX 4060 TI
1 TB SSD
1 TB HARDDİSK
32 GB RAM
Rampage Iceblade C6 Siyah ARGB 240 mm
165 hz monitör
FURY LEVEL Z1 MOUSE
REDRAGON K630 DRAGONBORN BLUE SWİTCH KLAVYE
Meslek
Muhasebe
1 haftadır aklınıza gelebilecek bütün hesaplarıma birisi giriş yapmaya çalışıyor. Nasıl bir yol izleyebilirim? Bir de benim mail adresime benzeyen bir mail daha açmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butun sifrelerinizi degisin, hatta mail adresinizi silmenizi dahi onerebilirim. Sanirim.

Hocam silmeyi düşündüm fakat bütün oyun hesabı sosyal medya hesabı falan ona bağlı sosyal medyayı hallederim ama oyunlarda ilk mail gibi bir şey var oyun hesabım çalınırsa bu sefer geri kurtarmam mümkün olmaz.

Hocam yedek mailim vardı ona da girilmeye çalısıldı PC de virüs vardır diye düşünüp format attım fakat sonuç değişmedi sşber güvenlik vb bir yeri aramak iyi olur mu?

Yani, sanmiyorum. Baska bir cihaz ile yeni bir email adresi olusturup butun hesaplarinizi oraya aktarmak en mantikli secenek gibi.

Başka çarem yok gibi teşekkür ederim hocam.

Aynı konu bende de hakim bugün tam 1 hafta oldu. Kullandığım tarayıcının kaydettiği parolaları tek tek değiştirdim(Bütün siteleri kolayca görmek için) Aynı şekilde iPhone Parolalar kısmından değiştirdim. Ve Çoğu siteye Microsot Authenticator ile Kimlik doğrulama uygulamasını tanımladım. Hala giriş yapmaya çalışılıyor bildirimi geliyor ama bir nebze kafa rahat. Maili kaptırmamaya çalış bütün güvenlik önlemlerini aktif et. Ayrıca parolaları tarayıcının veya cihazın ürettiği karmaşık şifreleri bütün siteler için faeklı farklı oluşturdum. Sonra hepsini Notlara yazdım pratiklik açısından

Aynı konu bende de hakim bugün tam 1 hafta oldu. Kullandığım tarayıcının kaydettiği parolaları tek tek değiştirdim(bütün siteleri kolayca görmek için) aynı şekilde iPhone parolalar kısmından değiştirdim. Ve çoğu siteye microsot authenticator ile kimlik doğrulama uygulamasını tanımladım. Hala giriş yapmaya çalışılıyor bildirimi geliyor ama bir nebze kafa rahat. Maili kaptırmamaya çalış bütün güvenlik önlemlerini aktif et.

Hattıma kadar değiştirmeyi düşünüyorum hocam.

Hattıma kadar değiştirmeyi düşünüyorum hocam.

Yani hocam kişisel tercihin. Ben böyle şeyler başıma geldiğinde iki şeye bakıyorum. Şahsi bir saldırı mı yoksa parolayı bir yere kaptırdık diğer hesapları bilgisayar yardımıyla otomatik olarak deniyorlar mı? Otomatik gibiyse çok sallamıyorum. Yavaş yavaş azaldı bende giriş yapmaya çalışılıyor bildirimleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı