1 Haziran

Bütün sınava girecek kardeşlerime birkaç şey söylemek istiyorum. Hayırlısıyla bugünler de geçicek arkadaşlar, bugünler de geçicek, inşallah siz de istediğiniz üniversitelere, liselere yerleşeceksiniz. Ancak bunun gerçekleşmesi için şimdi sizin ayakta sağlam bir şekilde durmanız lazım. Elinizden geldiği kadar kulaklarınızı bütün bu olaylara tıkayıp derslerinize odaklanmalısınız. Bu olaylar ne sizin ne bizim çözebileceğimiz işler. Biz kendimizi korur, yolumuza bakarız, gerisi bu işlerle asıl sorumlu kişilerin işi. Bu vakitleri elinizden geldiğince verimli kullanın, metanetli olun. Ben de ve eminim burda birçok kişi de sizin yolunuzdan geçtik. Emin olun yalnız değilsiniz, içinde bulunduğunuz stresli durumu anlıyorum
Düzenleme : Sağlık Bakanı gibi açıklama yapmışım be :D

Bakteri gibiler. Birde herkeste nefis var. Ben ben ben cahillik kötü. Bilerek bulaştırırsa kul hakkına giriyor zaten.
Bence önlem almamaları, bana bir şey olmaz kafasında olmaları sonucu virüs kapıp birisine bulaştırmalarıda kul hakkı. Ben şahsen hakkımı helal etmezdim. 2 buçuk aydır doğru düzgün dışarı çıkmıyorum eve gelince hiç bir yeri ellemeden elimi yıkıyorum ama bi dışarı bakıyorum kimsenin umrunda değil. Ya zabıta arkadaşım var bu adam sokağa çıkma yasağına uymayanlara ceza kesiyor ama akşam yasak varken çatıda arkadaşları ile oturuyor.

Artık kime bulaşırsa bulaşsın düşüncesiyle devam ederler herhalde. Bence ekonomi artık bunu kaldıramaz. Çoğu insan da işsiz. Amerika bile ikinci dalga olursa önemsemeyecekmiş diyorlar. İnsanlar ya açlıktan ya da virüsten ölecekler. Sınava girmeyle de ölecekler olursa da yapacak bir şey yok. Senelerce karantinayı hiçbir yer başaramaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı