1 Insan ile aidenpearce aynı kişi değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
8
Yer
Dünya
@1 insan bu gece katılmış ve sabah ateist ile arkadaş olunur mu konusunu açıp bırakmış, @AidenPearce ise biraz önce müslüman ile arkadaş olunur mu konusunu açmış, konularda "müslüman-ateist" ve "Darwin-Allah" kelime ikilileri hariç cümleler tıpatıp aynı. Bunun bir tesadüf olduğunu hiç sanmıyorum. Konuların linklerini bırakıyorum, %0.1'lik farklı kişi olma ihtimali haricinde yönetim gereğini yapar umarım. @Emir M. @enes.wtp @Emre C @Shimada Sensei @Ercan OZAN

Son düzenleyen: Moderatör:
resim_2020-11-05_191828.png

İronik...

Çoklu hesap vakası değilse, arkadaş asıl konu sahibinin tavrını beğenmemiş olacak ki iğneleyici bir karşı konu açmış. Bence art niyet yok. Bunun farklı bir şekli de yapılmıştı. Arkadaş 4850 idi sanırım, bir ekran kartı satışı yapıyor, sonra alıcı güç kaynağı yeterli gelmediği gerekçesiyle iade etmek istiyor. Ardından başka bir arkadaş mizah amacıyla alıcıymış gibi Sosyal'de konu açıyor. Bu konuda da aynı durum olmuştur diye düşünüyorum.

Arkadaşım, siz şimdi HAARP projesine falan da inanıyorsunuzdur komplo teorilerine bak. Konuyu gördüm, saçma sapan bir konu. Böyle bir mantık var mı? ''Arkadaşım ateist, onunla arkadaş kalayım mı?'' yani bu herhangi birinize mantıklı geliyor mu? Bende direkt okur okumaz kopyala - yapıştır yaptım, kelimeleri değiştirdim konuyu açtım. Kim olsa bakıp bunun çok iyi bir gönderme olduğunu anlar. Yan hesap olup olmadığını anlamak da zor değil, log denen şeye baktığın zaman giriş yaptığın bilgiler karşına çıkıyor. Ne uzattınız bu konuyu ya. Bu arada benim gönderme yaptığım konudaki gönderiyi anlayan arkadaşları da tebrik ediyorum.

Bu konu hakkında hiçbir kanıt yok elimizde. O iki konunun aynı olma sebebi de misilleme, gönderme. Şahsen ilk açılan "Ateist biriyle arkadaş olunur mu?" konusu fazlasıyla ayrımcı bir konu olduğu için @AidenPearce 'ın yaptığı gönderme hoşuma gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı