1. Kattan 3. Kata Wi-Fi 6 Çeker mi?

MCK23

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
315
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1. Kattan 3. Kata Wi-Fi 6 Çeker mi? Tripleks binaya taşınıyoruz. En üst katta bilgisayarım olacak. Kablo ile bağlanabilmem pek mümkün gözükmüyor. Wi-Fi 6 modem almamın bir faydası olur mu menzil açısından? Eğer olursa bilgisayarıma da kart alacağım. Evde internet kullanacak 5 kişi olacak. Kalabalık olarak hesaplamanız için söylüyorum. Bir binakinden daha az sinyal karışıklığı olur herhalde.
 
1. kattan 3. kata Wi-Fi 6 çeker mi? Tripleks binaya taşınıyoruz. En üst katta bilgisayarım olacak. Kablo ile bağlanabilmem pek mümkün gözükmüyor. Wi-Fi 6 modem almamın bir faydası olur mu menzil açısından? Eğer olursa bilgisayarıma da kart alacağım. Evde internet kullanacak 5 kişi olacak. Kalabalık olarak hesaplamanız için söylüyorum. Bir binakinden daha az sinyal karışıklığı olur herhalde.

Zor hocam. Tabii ki etkisi olur fakat router alabilirsiniz.
 
Cihazın wifi antenleri güçlüyse 2.4 ghz frekansı belki çekebilir fakat verimli olmaz.
Mesh sistem tavsiye ederim
Asus Aimesh tavsiye ederim.
 
Ailem Wi-Fi 5 kullanıyor. Wi-Fi 6 modeme bağlanabilirler değil mi? Modem, router ve bilgisayarım için Wi-Fi adaptörü önerebilir misiniz? PCIe x4 ve USB 3.1b portlarım mevcut.
 
Ayrıca Wi-Fi 6 modem diye bir terim yok, modem servis sağlayıcısından gelen interneti kullanılabilir ev internetine dönüştürür. İnternet dağıtımda herhangi bir rolü yok. Dağıtım ve yönetimi Router yapar, servis sağlayıcılarının verdiği standart cihazlarda modem + routerdır. Birleşik tek cihaz önermem, modem ve routerı ayırmalısınız.
Wi-Fi 6 adaptörü
 

Geri
Yukarı