1 kişi oyun yapabilir mi?

İmkansız diye bir şey yoktur. Yapılabilir, ama tek kişinin oyun yapması uzun süre alır. Şu anda çoğu oyuncunun beğendi Undertale oyunu bile 1 kişi tarafından yapılmıştır. Ve bunun daha birçok örneği vardır. Önemli olan emek ve azim. Şimdiden kolay gelsin ve başarılar.

Acemi olarak yapabilirsin ama profesyonel olarak sakın bulaşma. Maddi olarak bir beklenti içine girme yani sakın. Ben de senin yaşlarındayken Unity 3D'den oyun yapmaya çalışmıştım. Açıkçası 1 kişi ile bütçe de yoksa gerçek anlamda oyun yapmak pek mümkün değil. Ama bu da oyun yapmayı öğrenmeni engellemez.

Evet, soru başlıktaki gibidir. Ben 13 yaşındayım ve evde sıkılıyorum, bu yüzden de oyun yapmaya karar verdim. Udemy'nin kursları +Blender ile 2D bir oyun yapılabilir mi? Ayrıca bu oyun yaz bitmeden bitebilir mi? Bu arada oyun hikayeli olacak, hikaye ile ilgili önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Oyunu yandan görünümlü bir aksiyon oyunu yapmayı düşünüyorum. Hızlı tempolu, parkurlu olmasını istiyorum. Ninja arashi oynamış ve sevmiştim. O tarzda bir şey yapmayı düşünüyorum. Hikaye olarak ise bir sokak dövüşçüsünün ailesini kaybetmesi, bunun üstüne intikam almaya çalışması diye düşünüyorum.
Yapabilirsin

Hikaye konusunda: İlk önce bir karakter oluştur, sonra o karakter üzerinden çevreyi oluştur. Aklında ufak bir evren belirir. Evrene göre de grafikleri yaparsın. Bu arada ekip kurarsan bende gelirim.

Evet, soru başlıktaki gibidir. Ben 13 yaşındayım ve evde sıkılıyorum, bu yüzden de oyun yapmaya karar verdim. Udemy'nin kursları +Blender ile 2D bir oyun yapılabilir mi? Ayrıca bu oyun yaz bitmeden bitebilir mi? Bu arada oyun hikayeli olacak, hikaye ile ilgili önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
oyunu yandan görünümlü bir aksiyon oyunu yapmayı düşünüyorum. Hızlı tempolu, parkurlu olmasını istiyorum. Ninja arashi oynamış ve sevmiştim. O tarzda bir şey yapmayı düşünüyorum. Hikaye olarak ise bir sokak dövüşçüsünün ailesini kaybetmesi, bunun üstüne intikam almaya çalışması diye düşünüyorum.

Elbette yapılır tek kişi ile çeşitli kurslarda var öğrenip yapabilirsin ama büyük firmalar tek kişi ile yapmıyor ekip ile çalışıyorlar 2D güzel bir oyun yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı