1 kişi oyun yapabilir mi?

Zor olacağını düşünmüyorum. Unreal Engine kullanırsanız kod yazmak yerine, Blueprint adındaki C++'ın birleştirmeli bir sisteme dönüşmüş hali ile her şeyi yapabilirsiniz. C++ ile aynıdır. Biraz denerseniz kolay gelecektir. Her şey zordur. Tıpkı bunun gibi Unity de zordur, fakat alışınca yapılabilir. Eğer sosyal dışı yönlendirme cezası olmasaydı, Discord adımı verirdim. Yasak mı yazabilir miyim adımı bilmiyorum ama eğer olursa birlikte yapabiliriz oyunu.
Unreal engine'de built-in visual scripting olabilir fakat unity'de de dışarıdan indirip kullanılabilir.Ayrıca internette unity ile alakalı türkçe kaynak ue4'e göre daha fazla.

Zor olacağını düşünmüyorum. Unreal Engine kullanırsanız kod yazmak yerine, Blueprint adındaki C++'ın birleştirmeli bir sisteme dönüşmüş hali ile her şeyi yapabilirsiniz. C++ ile aynıdır. Biraz denerseniz kolay gelecektir. Her şey zordur. Tıpkı bunun gibi Unity de zordur, fakat alışınca yapılabilir. Eğer sosyal dışı yönlendirme cezası olmasaydı, Discord adımı verirdim. Yasak mı yazabilir miyim adımı bilmiyorum ama eğer olursa birlikte yapabiliriz oyunu.

Hocam sürprizbozan içine alın, ayrıca ben sunucu daveti attım.
LGS yaklaşıyor ve benim ona hazırlanmam lazım o yüzden bu proje ertelendi ):

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı