1 litreye kadar termos önerisi

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Okula, dershaneye giderken kullanabileceğim termos arıyorum. Çay, kahve ve bazen soğuk içecek için kullanmayı düşünüyorum. Ancak termosun kendi bardağı ile değil, mümkünse ağzı dayayıp içilebilecek bir yeri olursa güzel olur.

Son dediğim çok mühim değil. Decathlon'da 530TL'ye bir tane var Paslanmaz Çelik Termos - 0,4 Litre - Mavi ancak yine de öneri almak istedim.

Bütçem belli değil fiyatları bilmiyorum. Eğer değecek derseniz kaliteli bir markaya bütçe arttırım. Bu arada çok büyük bir şey aramıyorum. Ortalama 600ML civarı bakıyorum maksimum 1 litre.

Ben okula giderken bazen termos goturuyorum. Benim markettewn aldığım birtan etermos var 85TL A101'de 500ML galiba. 8saat sıcak ve 8saat soğuk tutabiliyor ama ben çayı 12 saat tuttum yine de buharı ustundeydi. Ağız dayanan yer var ve kapağı bardak olarak kullanılıyor.

Bütçenizi bilmiyorum ama Stanley termos konusunda beni hiç üzmedi. 1L olarak Özdilek'in sitesinde şu an diğer pazaryeri sitelerine göre daha uygun fiyatta bulunuyor ancak onlar da bahsettiğiniz gibi ağız dayamalı değil. 500-600 liraya termos varken gidip 2.000TL vermek de hiç mantıklı durmuyor olabilir o yüzden tercih size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı