Toyoto Corolla hibrit al.
hem sorunsuz hemde hibrit daha az yakıyorNeden peki kral bu dediğim arabalardan farkı ne çok anlamadığımdan soruyorum.
Butce cok hafif daha yukselirse Chery Omoda 5 bu araclardan cok daha mantikli bence. Bu arada Leon'un motoru nedir?Merhaba ben yakın zamanda araba alacağım, hangi arabaları önerirsiniz? Aklımda şu an iki tane araba var.
1. Golf 1.0 TSI
2. Seat Leon FR.
Hocam ben arkadaşın yerinde olsam kolay kolay Megane almam, malzeme kalitesi konusunda toyotadan pek bir fark bence yok, hatta trim seslerinden dolayı Megane ye daha soğuk bakarım, bide japon güvencesi sebebiyle kesinlikle ToyotaÇok güzel Megane ler var. Megane öneririm. Leon FR olabilir, 2020 golf olabilir. Corolla almayın bence araba boş, bir al benisi yok sadece az yakmıyor CVT şanzımana yanaşmayın bence. manuel civicler olabilir.
Megane kesinlikle daha önde. Bakımını yaparsan mis gibi araba. Görünüş olsun, malzeme kalitesi olsun asla kötü hissettirmiyor aksina gayet kaliteli. İşte Corolla'nın tek olayı sanayiye götürmemesi başka bir al benisi yok. O yüzden Megane, bakımını yaparsan Corolla'yı aratmaz.Hocam ben arkadaşın yerinde olsam kolay kolay Megane almam, malzeme kalitesi konusunda toyotadan pek bir fark bence yok, hatta trim seslerinden dolayı Megane ye daha soğuk bakarım, bide japon güvencesi sebebiyle kesinlikle Toyota(görüntüsü de megandan daha karizma duruyor bence)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.