1 milyon - 1,2 milyon TL'ye araç önerisi

XXBABAPRO

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben yakın zamanda araba alacağım, hangi arabaları önerirsiniz? Aklımda şu an iki tane araba var.

1. Golf 1.0 TSI
2. Seat Leon FR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha sorunsuz diye öneriyor , anladığım kadarıyla daha sportif bir araç bakıyorsun.
O yüzden baktığın iki araç ta sınıfının liderleri sayılabilecek araçlar , bu fiyata km olarak nispeten yüksek araçlar var piyasada , ikisi de DSG şansıman , bakım onarım masrafları bi hayli yüksek , şanzımanlara dikkat ederek iyi bir ekspertize sokarak alabilirsin.
O fiyatlara yakın b segment sıfır araçlar da var araştırmanı tavsiye ederim .

Çok güzel Megane ler var. Megane öneririm. Leon FR olabilir, 2020 golf olabilir. Corolla almayın bence araba boş, bir al benisi yok sadece az yakmıyor CVT şanzımana yanaşmayın bence. manuel civicler olabilir.

Çok güzel Megane ler var. Megane öneririm. Leon FR olabilir, 2020 golf olabilir. Corolla almayın bence araba boş, bir al benisi yok sadece az yakmıyor CVT şanzımana yanaşmayın bence. manuel civicler olabilir.
Hocam ben arkadaşın yerinde olsam kolay kolay Megane almam, malzeme kalitesi konusunda toyotadan pek bir fark bence yok, hatta trim seslerinden dolayı Megane ye daha soğuk bakarım, bide japon güvencesi sebebiyle kesinlikle Toyota👍 (görüntüsü de megandan daha karizma duruyor bence)

Hocam ben arkadaşın yerinde olsam kolay kolay Megane almam, malzeme kalitesi konusunda toyotadan pek bir fark bence yok, hatta trim seslerinden dolayı Megane ye daha soğuk bakarım, bide japon güvencesi sebebiyle kesinlikle Toyota👍 (görüntüsü de megandan daha karizma duruyor bence)
Megane kesinlikle daha önde. Bakımını yaparsan mis gibi araba. Görünüş olsun, malzeme kalitesi olsun asla kötü hissettirmiyor aksina gayet kaliteli. İşte Corolla'nın tek olayı sanayiye götürmemesi başka bir al benisi yok. O yüzden Megane, bakımını yaparsan Corolla'yı aratmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı