1 milyon TL'ye alınabilecek araba önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıkta yazdığım gibi elimizde 1 milyon TL bütçe var ve araba arıyoruz. Önerdiğiniz arabaları yazarsanız çok mutlu olurum. Eğer link bırakma şansınız var ise arabayı direkt link ile atarsanız daha iyi olur çünkü bu ay içerisinde almayı düşünüyoruz.
Hyundai Elantra.

Arkadaşlar merhaba başlıkta yazdığım gibi elimizde 1 milyon TL bütçe var ve araba arıyoruz. Önerdiğiniz arabaları yazarsanız çok mutlu olurum. Eğer link bırakma şansınız var ise arabayı direkt link ile atarsanız daha iyi olur çünkü bu ay içerisinde almayı düşünüyoruz.
Opel Insignia A2 1.6CDTİ Cosmo,Elite,Sport paketleri öneririm km 150bin altında 2-3 parça boyalı bu fiyatlara bulunuyor. Zincir bakımı maliyeti yüksektir değişimi ne zaman yapılmış ya da ne zaman yapılacak önemlidir harici fazla sorunu yoktur.
Hatchback için de Astra K 1.6Cdti olabilir Insignia ile aynı motordur aynı şeylere dikkat edilmelidir.

Daha yeni model için ise Fiat Egea 1.6 Multijet Urban Urban Plus Lounge Lounge Plus Mirror paketleri alınabilir.
Renault Megane 1.5dci Touch , Touch Plus , İcon paket alınabilir.
Clio 5 1.0tce alınabilir
Hyundai 2020 model üstü 1.4 İ20 alınabilir.

Şahsi olarak kendime o fiyat bütçe de araç alacak olsam Insignia alırdım.

Opel Insignia A2 1.6CDTI Cosmo, Elite, Sport paketleri öneririm km 150bin altında 2-3 parça boyalı bu fiyatlara bulunuyor. Zincir bakımı maliyeti yüksektir değişimi ne zaman yapılmış ya da ne zaman yapılacak önemlidir harici fazla sorunu yoktur.
Hatchback için de Astra k 1.6CDTI olabilir Insignia ile aynı motordur aynı şeylere dikkat edilmelidir.

Daha yeni model için ise Fiat Egea 1.6 Multijet urban urban Plus lounge lounge Plus mirror paketleri alınabilir.
Renault Megane 1.5dCi touch, touch Plus, icon paket alınabilir.
Clio 5 1.0TCe alınabilir.
Hyundai 2020 model üstü 1.4 i20 alınabilir.

Şahsi olarak kendime o fiyat bütçe de araç alacak olsam Insignia alırdım.

Değerli hocam öncelikle düşünüp yorum yaptığınız için sana ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bu hafta içinde sizin ve çevremin verdiği öneriler ile birkaç arabaya bakındım çevre illerde 1.0 TSI Elite paket Skoda scala buldum fakat araba çok boş geldi onun için Megane 4'lere baktım şu an Megane 4 hatchback buldum icon paket 2017 model 72binde tramer ve boyası yok eğer bir sorun çıkmaz ise pazarlık ile bu arabayı almayı düşünüyorum.

Değerli hocam öncelikle düşünüp yorum yaptığınız için sana ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bu hafta içinde sizin ve çevremin verdiği öneriler ile birkaç arabaya bakındım çevre illerde 1.0 TSI Elite paket Skoda scala buldum fakat araba çok boş geldi onun için Megane 4'lere baktım şu an Megane 4 hatchback buldum icon paket 2017 model 72binde tramer ve boyası yok eğer bir sorun çıkmaz ise pazarlık ile bu arabayı almayı düşünüyorum.
En mantıklısı. Bu bütçeye megane yakışır.

Hayırlısı olsun rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı