1 ms 75 Hz monitör tavsiyesi

21,5 inç olmasına rağmen fiyatı çok geldi bana. İkinci el uygun fiyata alınabilir aslında.

İkinci el düzgün çalışma garantisi oluyor mu ki? Mesela ben yüzyüze gidip almıştım ve parasını ödemeden önce gözünün önünde deniyorlar ölü piksel var mı ya da düzgün çalışıyor mu diye ve o şekilde veriyorlar. Ayrıca fiyatı ben alırken 716 TL idi sonra 700'e düştü şimdi 740'a çıkmış. Sürekli değişiyor.

İkinci el düzgün çalışma garantisi oluyor mu ki? Mesela ben yüzyüze gidip almıştım ve parasını ödemeden önce gözünün önünde deniyorlar ölü piksel var mı ya da düzgün çalışıyor mu diye ve o şekilde veriyorlar. Ayrıca fiyatı ben alırken 716 TL idi sonra 700'e düştü şimdi 740'a çıkmış. Sürekli değişiyor.
Kesinlikle denemeden alınmaz ya aynı şehirde olacaksın ya da ürünün satıldığı şehirde bir tanıdığın olacak gidip yerinde görecek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı