1.nesil i5 işlemci ile oynanacak oyunlar nelerdir?

Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Çok kötü bir işlemci degil diye biliyorum. Zaten oynayacagim oyunlar CS:GO ve GTA SA başka oynarım ama bunlar hoşuma gidiyor. Sizce kaldirir mi?

Hangi 1. nesil? i5-650 veya i5-760 ise GTA:SA, CS:GO falan oynarsınız. Ekran kartı GT 1030, RX 460, RX 560 ise güzel olur. 1366X768P'de çoğu oynanır.

CS:GO niye oynanmasın? Çok iyi bir işlemciye gerek yok. Sempron 145 bile 1024X768P Low'da GT 740 gibi bir kart ile 100 FPS civarı oynatır.
Ben bu tarz bir bilgisayar için demiştim. Ekran kartı ile her şey değişir tabi ama turbox alacaksa HD Graphics olacağı için oynayamaz yani.

Ben bu tarz bir bilgisayar için demiştim. Ekran kartı ile her şey değişir tabi ama turbox alacaksa HD Graphics olacağı için oynayamaz yani.
Evet dahili grafik birimi ile akıcı oynayamaz. Fakat giriş seviyesi bir ekran kartı rahatça akıcı oynatabilir. Bunu söylemek istemiş.

Artık şu TurboX muhabbetini de kesmesi gerek herkesin. Her 1-2-3-4. nesilde "Aaa TurboX PC almayın." gibi saçma saçma diyaloglar ortaya çıkıyor. Intel bu işlemcileri sadece OEM olarak TurboX'a satmıyor. Sadece 1. nesil i5 demiş arkadaş, TurboX olması niye hep eski nesil işlemcilerde ihtimaller arasında?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı