Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mart 2021 #21 Allah'ım sen 1 tane kutu sigarayı 100 lira yap amin.(ironi değil)
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 31 Mart 2021 #22 Qualty dedi: Allah'ım sen 1 tane kutu sigarayı 100 lira yap amin.(ironi değil) Genişletmek için tıkla... Sebep? Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak?
Qualty dedi: Allah'ım sen 1 tane kutu sigarayı 100 lira yap amin.(ironi değil) Genişletmek için tıkla... Sebep? Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 31 Mart 2021 #23 Ball So Hard dedi: Bugün rahatça sucuk, yumurta, salam, pastırma alabiliyor musun? Hayır bak, tanımadığın markadan bahsetmiyorum. Ağzının tadıyla yiyebileceğin markaları alabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Pastirma deme ya canim cekti . Neyse yarin babamdan Soktan sucuk almasini isteyeyim.
Ball So Hard dedi: Bugün rahatça sucuk, yumurta, salam, pastırma alabiliyor musun? Hayır bak, tanımadığın markadan bahsetmiyorum. Ağzının tadıyla yiyebileceğin markaları alabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Pastirma deme ya canim cekti . Neyse yarin babamdan Soktan sucuk almasini isteyeyim.
Ball So Hard Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 675 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2 Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 31 Mart 2021 #24 Qualty dedi: Allah'ım sen 1 tane kutu sigarayı 100 lira yap amin.(ironi değil) Genişletmek için tıkla... Haklısın Ahmet ama arada pudra şekerine de zam isterim. Yok abi bu halk akıllanmaz ben çıkıyorum.
Qualty dedi: Allah'ım sen 1 tane kutu sigarayı 100 lira yap amin.(ironi değil) Genişletmek için tıkla... Haklısın Ahmet ama arada pudra şekerine de zam isterim. Yok abi bu halk akıllanmaz ben çıkıyorum.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mart 2021 #25 UgurBR dedi: Sebep? Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak? Genişletmek için tıkla... Gitsin ihracat etsin.
UgurBR dedi: Sebep? Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak? Genişletmek için tıkla... Gitsin ihracat etsin.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 31 Mart 2021 #26 222744 dedi: Pastırma deme ya canim çekme . Neyse yarın babamdan Sok'tan sucuk almasını isteyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam Şok'un sucuğu da rezalet gerçekten, ben dayanamıyorum bile tadına
222744 dedi: Pastırma deme ya canim çekme . Neyse yarın babamdan Sok'tan sucuk almasını isteyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam Şok'un sucuğu da rezalet gerçekten, ben dayanamıyorum bile tadına
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 31 Mart 2021 #27 Artorias74 dedi: Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak? Genişletmek için tıkla... KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi...
Artorias74 dedi: Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak? Genişletmek için tıkla... KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi...
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 31 Mart 2021 #28 FurkannC dedi: KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi... Genişletmek için tıkla... Yakin zamanda gelecek astronot ahricatini da dusunun (ins dogru yazmisimdir) (!)
FurkannC dedi: KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi... Genişletmek için tıkla... Yakin zamanda gelecek astronot ahricatini da dusunun (ins dogru yazmisimdir) (!)
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 31 Mart 2021 #29 Qualty dedi: Gitsin ihracat etsin. Genişletmek için tıkla... Hangi fabrikayla ve kim neden ithal etsin? FurkannC dedi: KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi... Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiğin birçok vergi sigara ve alkolde bulunuyor zaten. Devlet'in en çok vergi gelirini; alkol, sigara ve arabalardan topluyor diye biliyorum.
Qualty dedi: Gitsin ihracat etsin. Genişletmek için tıkla... Hangi fabrikayla ve kim neden ithal etsin? FurkannC dedi: KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi... Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiğin birçok vergi sigara ve alkolde bulunuyor zaten. Devlet'in en çok vergi gelirini; alkol, sigara ve arabalardan topluyor diye biliyorum.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 31 Mart 2021 #30 Ardaaa11 dedi: Halkın sigara içmemesini gerçekten isteseler 50 lira ve üstünde yaparlar zaten. Sigara içmesinler diye zam getirdik 2-3 gün önce 5 liraya aldığım süt 6 lira olmuş o üzdü Genişletmek için tıkla... Öyle de yapmaz, ithalatını ve ihracat harici üretimini yasaklar. Fahiş fiyatlar etik değil.
Ardaaa11 dedi: Halkın sigara içmemesini gerçekten isteseler 50 lira ve üstünde yaparlar zaten. Sigara içmesinler diye zam getirdik 2-3 gün önce 5 liraya aldığım süt 6 lira olmuş o üzdü Genişletmek için tıkla... Öyle de yapmaz, ithalatını ve ihracat harici üretimini yasaklar. Fahiş fiyatlar etik değil.