Sebep? Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak?Allah'ım sen 1 tane kutu sigarayı 100 lira yap amin.(ironi değil)
Pastirma deme ya canim cektiBugün rahatça sucuk, yumurta, salam, pastırma alabiliyor musun? Hayır bak, tanımadığın markadan bahsetmiyorum. Ağzının tadıyla yiyebileceğin markaları alabiliyor musun?
Haklısın Ahmet ama arada pudra şekerine de zam isterim.Allah'ım sen 1 tane kutu sigarayı 100 lira yap amin.(ironi değil)
Sebep? Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak?
Hocam Şok'un sucuğu da rezalet gerçekten, ben dayanamıyorum bile tadınaPastırma deme ya canim çekme.
Neyse yarın babamdan Sok'tan sucuk almasını isteyeyim.
KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi...Kimse almazsa devlet nereden vergi toplayacak?
Yakin zamanda gelecek astronot ahricatini da dusunun (ins dogru yazmisimdir) (!)KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi...
Hangi fabrikayla ve kim neden ithal etsin?Gitsin ihracat etsin.
Bu bahsettiğin birçok vergi sigara ve alkolde bulunuyor zaten. Devlet'in en çok vergi gelirini; alkol, sigara ve arabalardan topluyor diye biliyorum.KDV, ÖTV ve daha sayamadığım bir sürü vergi...
Öyle de yapmaz, ithalatını ve ihracat harici üretimini yasaklar. Fahiş fiyatlar etik değil.Halkın sigara içmemesini gerçekten isteseler 50 lira ve üstünde yaparlar zaten.
Sigara içmesinler diye zam getirdik
2-3 gün önce 5 liraya aldığım süt 6 lira olmuş o üzdü![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.