Restaurant'da yiyeceğim mi yazmışım? Anlamadım? Fazla bile yazdım. Dün aldım pişirdim. 350 gram 17 lira. Pişirmek içi doğal gaz vs abartarak 20 lira işte.
Restaurant'da yiyeceğim mi yazmışım? Anlamadım? Fazla bile yazdım. Dün aldım pişirdim. 350 gram 17 lira. Pişirmek içi doğalgaz vs abartarak 20 lira işte.
Sosyal medyada uyuÅturucu kullandıÄına dair görüntüler sonrası gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan eski AKP Genel Merkez çalıÅanı KürÅat AyvatoÄlu, ...
biz kürşat ayvatoğlu'nu, arabada kokain içiyor sanarken, kendisinin aslında yaptığını iddia ettiği şey. bizim gibi kötü niyetli kişiler de neler düşünüyoruz, nasıl bir kafa ya bu. bizim pisliğimiz kü…
eksisozluk.com
Sen sigarayı tartışa dur, vergini ver. Allah'ın izniyle ve milletin vergileri ile çok daha iyi olacağız İnşallah.
Restaurant'da yiyeceğim mi yazmışım? Anlamadım? Fazla bile yazdım. Dün aldım pişirdim. 350 gram 17 lira. Pişirmek içi doğal gaz vs abartarak 20 lira işte.
Carfour'da bile kilosu 60-65 lira. Siz nereden alıyorsunuz eti Süper marketlerde çeşit markaların dolu kuşbaşı etleri var. Dün 350 gramını 17 liraya aldım. Veya kasaptan al kıyma çektir 300 gram döş kıyma 15 lira falan. 100 er gramdan adana kebap yap fırında ye.
Devlet yeteri kadar vergi toplayamaz, TL büyük miktarda devalüasyona uğrar. Türkiye'de sigara içen çok çok fazla insan var, o insanlardan sigara vergisi toplanamaması demek Devlet'e zarar demek. Sigara içmemenin çok zor olduğunu unutuyorsunuz. Yaş kaçtı bu arada?