1 Nisan'dan sonra Temu'dan sipariş vermek

Temu neden kapanmıyor?

Hocam kapanırsa sadece Türkiye'de kapanır diğer ülkelerde böyle bir düzenleme duymadım.

Yurt dışı alışverişleri tam manasıyla kapanmadı. Türkiye'ye temsilci atama zorunluluğu getirildi. Yani Temu Türkiye'de temsilci açarsa veya mevcut şu an varsa satış yapabilecek.

Hocam bazı ürünler iyi ama cidden çok saçma ürünler de var bir yandan satış yapsın istiyorum bir yandan istemiyorum.

Hocam bazı ürünler iyi ama cidden çok saçma ürünler de var bir yandan satış yapsın istiyorum bir yandan istemiyorum.
Hocam şuana kadar aldığım hiçbir şeyden pişman değilim. Düzgün araştırma ve yorumlara bakarak alınan ürünler kötü çıkmıyor genel olarak. Kesinlikle kapanmamalı. Zamanında iem kulaklık alırken vergiler dahil 455tl tutmuştu aynı gün tr fiyatı 900tl idi. Yerel satıcılar ve fırsatçılar tarafından kazıklanmak istemiyorsak kapanmamalı.

Hocam kapanırsa sadece Türkiye'de kapanır diğer ülkelerde böyle bir düzenleme duymadım.

Ben 1 Nisandan sonra sipariş verdim ve şu anda kargoda gümrükten sonra geri dönüş yapacagım.

Bu gümrükte kalınca ne oluyor sipariş nereye gönderiyorlar?
Sipariş verilen tüm ürünler elinize geçinceye kadar TEMU 'nun garantisi altında. Diyelim gümrükten geçmedi aynı şekilde sipariş verdiğiniz ürün geri TEMU ya döndü. Paranızı iade etme taahhüdü var. Ben bu şekilde biliyorum. 1 Nisan dan sonra sipariş veren varsa eline geçip geçmeyeceğinin en doğru yorumu bu arkadaşlar yazar onları bekleyip göreceğiz..

Ben 1 Nisandan sonra sipariş verdim ve şu anda kargoda gümrükten sonra geri dönüş yapacagım.
Merhaba siparişiniz elinize ulaştı mı? Var mı bir sorun?

Son düzenleme:
Hocam sipariş verirsek geliyor sipariş doğru mudur? Peki bu gelmiyor diyenler niye gelmiyor diyorlar?
En doğru bilgiyi 1 Nisan'dan sonra sipariş verip eline geçen arkadaşlar verir. Gelmez vs diyen biraz sallıyorlar neye göre gelmez? Eğer gelmeyecek olsa sipariş veremezsiniz, TEMU da elimize geçmeyecek ürünü niye göndersin. Herhangi Çinli bir siteden alış veriş yapmıyorsunuz. Temu Aliexpress bile solladı. Ayrıca sattığı ürün elinize geçinceye kadar arkasında. Paranızı alayım ürünü göndereyim ile bitmiyor yani. Valla şimdiye kadar 8 10 kere sipariş verdim hiç sıkıntı yaşamadım hatta yurtiçinde bir yerden aynı anda verdiğim sipariş ile TEMU dan verdiğim sipariş aynı gün elime geçti çok şaşırmıştım bu olaya. Beğenmediğiniz bir ürünü dahi koşulsuz iade edebiliyorsunuz üründe sizde kalıyor. Eğer daha sonra alış verişde kullanacam derseniz saniyeler içinde size kredi olarak tanımlıyorlar, kredi kartına yüklenmesi de 10 15 günü buluyor. Yani ben TEMU dan çok memnunum. Orda bulduğum birçok ürün Türkiye'de yok değil burda da var ama buradaki satıcılar oradaki fiyatları en az 3 'e 5'e katlıyor. Burdakilerde sonuçta Çin' den geliyor. Hani muadili olan yerli üretimse eğer burdan temin etmek daha iyi sonuçta. Ama mesela telefon kılıfı ben Honor 200 kullanıyorum buradaki fiyat Temudakinin en az 3 4 katı bir de alternatif az. O yüzden buradaki uyanık satıcıları da bir nebze olsa frenliyor TEMU. Yoksa fiyatlar daha da fahiş olur..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı