Üstteki arkadaşa ek olarak, dostum bunlarla uğraşana kadar kalk spor yap. Spor yapan ve sağlıklı yaşayanları anla. Mesela kalk 30 gün boyunca her gün 1 saat spor yap. Sağlıklı yaşayanları anla.İnsanlar sigarada ne buluyor bunu anlamak için bir paket alasım var ama gerekte var mı bilemedim. 20 tane içen birisi hayatının geri kalanında sigara yüzünden sağlık sorunu yaşar mı diye deney yapmışta olurum. Zaten Türkiye'de yaşıyoruz canımızın değeri yok diye düşünüyorum.
Yani git aç bir dizi filan izle, çok boş vaktin var gibi.
Anime tiryakisi ol mesela.
Ülkenin gidişatı ile senin sigara içmen arasında nasıl bir bağlantı var, yarın devran değişir ama sağlığın elden bir defa gitti mi geri gelmez.Boş vakitten dolayı değil (vaktimin çoğunu harcıyorum) de ülkenin gidişatı normalde yapmayacağım şeyleri denemek istememe neden oluyor "Battı balık yan gider" mantığı ile. Bunda onlardan birisi.
Her şey bir taneden bir şey olmaz demekle başlar.
Ülkenin gidişatı ile senin sigara içmen arasında nasıl bir bağlantı var, yarın devran değişir ama sağlığın elden bir defa gitti mi geri gelmez.
Onu bu şekilde yapma. Gerçekten mantıklı şekilde heves yaptığın şeylere yürü. Hobiler edin ve onları dene. Sigara gibi hem boş hem de üstüne zarar veren bir şeye ne olursa olsun yürüme.Boş vakitten dolayı değil (vaktimin çoğunu harcıyorum) de ülkenin gidişatı normalde yapmayacağım şeyleri denemek istememe neden oluyor "Battı balık yan gider" mantığı ile. Bunda onlardan birisi.
Denemek istiyorsan bir tane iç büyük ihtimal bu ne lan diyip fırlatıp atacaksınYani şu şekil bir bağlantı var zaten Türkiye'de yaşıyorum hayat kötü geliyor en kötü ömrümü kısaltmış olurum zaten Türkiye'de çok yaşamak istemiyorum. Herkesin "yapma" dediği zararlı bir şeyi yapsam ne olur diye düşünüyorum. Bir de bu sigara denen zıkkımda insanlar ne buluyor bunu bilmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.