1 proje 2 performans ödevi, toplam 3 g ile sınıf tekrarı olur mu?

tesc_51

Hectopat
Daha fazla  
Evet başlıkta da dediğim gibi. Bu sene son sene YKS çalışıyorum bir de sağlık meslek okuduğum için 24 saatlik meslek dersinden 100 veriyorlar o yüzden ortalama şu an 73. Normal derslere önem vermiyorum. 3 dersin ödevini götürmedim. Sağlık dersi (sanırım baraj ders değil) İngilizce ve din kültüründen proje ödevi. Sınıfta kalma gibi bir durum olur mu? Edebiyatın ortalaması 50 üstü.

Son düzenleyen: Moderatör:

SINIF GEÇME SİSTEMİ

Normal ve Anadolu Bölümü Ortalama ile Sınıf Geçme Puanı En Az : 50 PUAN

Karne Ortalaması 50 puan ve üzerinde olan öğrenciler zayıf sayısına bakılmaksızın sınıflarını geçerler.

Öğrencinin 12. sınıfta mezun olabilmesi için alt sınıflardan sorumlu derslerinin olmaması ve 12. sınıfta ya ortalama ile ya da zayıfsız bir şekilde sınıfını geçmesi gerekmektedir.”

Ek olarak okul idaresiyle de görüşebilirsin. Kimse kolay kolay son sınıf öğrenciyi okulda tutmak istemez.

SINIF GEÇME SİSTEMİ

Normal ve Anadolu bölümü ortalama ile sınıf geçme puanı en az: 50 puan.

Karne ortalaması 50 puan ve üzerinde olan öğrenciler zayıf sayısına bakılmaksızın sınıflarını geçerler.

Öğrencinin 12. sınıfta mezun olabilmesi için alt sınıflardan sorumlu derslerinin olmaması ve 12. sınıfta ya ortalama ile ya da zayıfsız bir şekilde sınıfını geçmesi gerekmektedir.”

Ek olarak okul idaresiyle de görüşebilirsin. Kimse kolay kolay son sınıf öğrenciyi okulda tutmak istemez.

Peki ben bu beceri eğitim sınavını geçemedim Eylül'de tekrar oluyormuş üniveristeye kayıt yaptırabilir değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı