SLauGHTeRTR
Kilopat
Daha fazla
Benim gibi Aralık ve ocak ayında 6. Nesil sıfır sistem toplayanlar oldu. O zamanlar 7 nesil yoktu. Hem kur düşüktü hemde KDV indirimleri iyiydi. Topladık dizdik sistemi. Sonra 7. Nesil işlemciler ve anakartlar çıktı. 6. Nesil anakartlara BIOS güncellemesi geldi 7. Nesil işlemci takılabiliyordu ama yine 7 nesil anakartlardaki performansı vermiyorlardı. Kendimizi kandırdık. Neyse dedik zamanı gelince işlemciyi yükseltiriz sistemi kullanmaya devam ederiz dedik. Sonra 8. Nesil çıkardılar hem yeni anakartlar çıktı. 2 nesil birden çöp oldu.
Dota 2 bile 2K oynadığım oyunun performansı düşürdüler. 1080P çekmek zorunda kaldım. Oyun güncelleme yiye yiye kafayı yedi
Yeni bir sistem topladığımda kesin AMD Ryzen toplarım. Kafam rahat olur. Ekran kartımın da %50 performansı düşünce satarım yeni kart alırım.
İntel ile uğraşılmaz. 8. Nesil toplasan ne olacak 1 sene dolmadan 9. Nesil de çıkar. RAM fiyatları bile olmuş 415 TL üstü. 350 TL 16 GB RAM tekli alabiliyorken şimdi o paraya 8 bile alamıyorsun.
Anakart ve işlemci açısından kafam rahat olur intelle uğraşmazdım. Bizim zamanımızda Ryzen yoktu
Satsak aynı paraya 6. Nesil sistemi satabiliyor musun? Satamıyorsun. Bu üzücü.
Sizin düşünceleriniz neler?
Dota 2 bile 2K oynadığım oyunun performansı düşürdüler. 1080P çekmek zorunda kaldım. Oyun güncelleme yiye yiye kafayı yedi
Yeni bir sistem topladığımda kesin AMD Ryzen toplarım. Kafam rahat olur. Ekran kartımın da %50 performansı düşünce satarım yeni kart alırım.
İntel ile uğraşılmaz. 8. Nesil toplasan ne olacak 1 sene dolmadan 9. Nesil de çıkar. RAM fiyatları bile olmuş 415 TL üstü. 350 TL 16 GB RAM tekli alabiliyorken şimdi o paraya 8 bile alamıyorsun.
Anakart ve işlemci açısından kafam rahat olur intelle uğraşmazdım. Bizim zamanımızda Ryzen yoktu
Sizin düşünceleriniz neler?
Son düzenleyen: Moderatör: