1 sene kullanılan Moster laptop iade edilebilir mi?

09Mocha

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar, iyi akşamlarınız olsun. Foruma bir şey danışmak için katıldım.

Benim sorunum şu: Geçen sene yaz aylarında almış olduğum Monster Abra A7 laptopu aktif kullanmadığım halde tuşları çok aşırıya kaçar şekilde silindi.

-Ekranda ölü pikseller oluştu.

-Çok ısınmaya başladı ve kasada renk atmaları başladır.

Bu bilgisayarı topu topu 2-3 ay aktif kullanmışızdır lakin böyle bir hal aldı.

Ben bu bilgisayarı iade edebilir miyim, edip ya o zaman almış olduğum fiyata dengi bir bilgisayar ya da para iadesi talep edebilir miyim?
Bunu öğrenmek istedim, lütfen bu konuda yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade değil de garantiye yollayabilirsin.
Ben şahsen paramı almak ya da dediğim gibi daha üst modeliyle değişmesini istiyorum çünkü bilgisayar kullanılmadı bile neredeyse bu kadar saçmalığın başıma gelmesi bence ürünün kusurlu olduğunu gösterir ki bu da benim paramı geri almamın yolunu açar yanlış mı düşünüyorum?

Ben şahsen paramı almak ya da dediğim gibi daha üst modeliyle değişmesini istiyorum çünkü bilgisayar kullanılmadı bile neredeyse bu kadar saçmalığın başıma gelmesi bence ürünün kusurlu olduğunu gösterir ki bu da benim paramı geri almamın yolunu açar yanlış mı düşünüyorum?
1 yıl içinde bunu fark etmeniz gerekirdi. İade süreci bazı cihazlar harici 14 gün boyunca işler, siz 1 yıldan bahsediyorsunuz. 1 yıl kullanılmış laptopu kime satacaklar? Garantiye yollarsanız hasarları telafi ederler, tamir ve bakımı yapılır.

Dostum kullanılmadı diyorsunda 1 yıl az bir süre mi?

Maalesef böyle bir imkanı hiçbir firma sunmuyor. Aynı sorundan cihaz 3 kere servise giderse para iadesi alma hakkınız bulunuyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı