1 senede derece yapılabilir mi?

equatrisssss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Anadolu lisesinde okuyorum. Geçen sene ilk dönem 94 ikinci dönem 95, ortalama 94.5 la 10. sınıfı kapattım, şu an TYT çalışıyorum sayısal öğrencisiyim. Sizce iyi bir çalışma rutiniyle YKS de ilk 2 bin gibi bir derece mümkün müdür?

Arkadaşlar merhaba, ben Anadolu lisesinde okuyorum. Geçen sene ilk dönem 94 ikinci dönem 95, ortalama 94.5 la 10. sınıfı kapattım, şu an TYT çalışıyorum sayısal öğrencisiyim. Sizce iyi bir çalışma rutiniyle YKS de ilk 2 bin gibi bir derece mümkün müdür?

Kesinlikle yapılır. 11. sınıfın 2. dönemine kadar sınav temposuyla çalışıp kendinizi yormayın.

Yapılmaz deseydik 2 yıl oturmayacaktın herhalde.

YKS gibi sınavlar soru tipi ezberlemek ile alakalı diye düşünüyorum. Yeterince soru çözerseniz yaparsınız. Ne kadarı yeterli sorusu ise tamamen size bağlı.

1. bile olursun, yeter ki kendini sıkmadan düzenli çalış bu sene. 3 saat bile yeter bu sene. Sınav senende arttırırsın bu saatleri.

OBP'ni yüksek tutmaya çalış. Her hocayla aran iyi olsun, yazılılara iyi çalış bu sene özellikle. 1 puan 1 puandır.

Kesinlikle yapılır. 11. sınıfın 2. dönemine kadar sınav temposuyla çalışıp kendinizi yormayın.

Yapılmaz deseydik 2 yıl oturmayacaktın herhalde.

:D Tabii ki oturmayacaktım ama insanlardan yapılır diye duymak motivasyonumu arttırıyor. Teşekkürler yanıtınız için.

Ben yaptım 3K sıralama sayısal. Dershane özel ders falan da almadım. Odaklanırsan yaparsın.

Ben dershanenin para tuzağı ve saçma olduğunu düşünüyorum. Daha çok koçlukla beraber yardım alacağım umarım faydalı olur. Yanıtın için teşekkür ederim.

Ben yaptım 3K sıralama sayısal. Dershane özel ders falan da almadım. Odaklanırsan yaparsın.

Peki sence fen lisesinde olmanın bir avantajı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sence fen lisesinde olmanın bir avantajı var mı?

Var, en önemlisi herkesin çok çalışması. Çalışanları görünce sen de çalışıyorsun ve yaptıklarının az olduğunu düşünüp motivasyonunu yüksek tutuyorsun. Çalışma saatlerinden tut deneme sınavlarındaki netlere kadar rekabet ettiklerin zaten en üst seviyede olunca senin de çıtan artıyor. Lisenin seviyesi bu açıdan önemli ama bunun farkındaysan Anadolu lisesinde de aynı başarıyı yakalarsın. TR geneli denemelere gir ve sürekli en tepeleri hedefle. Lisende 1. Olmak yetmez.

Var, en önemlisi herkesin çok çalışması. Çalışanları görünce sen de çalışıyorsun ve yaptıklarının az olduğunu düşünüp motivasyonunu yüksek tutuyorsun. Çalışma saatlerinden tut deneme sınavlarındaki netlere kadar rekabet ettiklerin zaten en üst seviyede olunca senin de çıtan artıyor. Lisenin seviyesi bu açıdan önemli ama bunun farkındaysan Anadolu lisesinde de aynı başarıyı yakalarsın. TR geneli denemelere gir ve sürekli en tepeleri hedefle. Lisende 1. Olmak yetmez.
Teşekkürler güzel yorumların için. Son bir sorum olacak, sence sınav seneme kadar ve sınav senemde netleri arttırmak için nasıl bir yol izlemeliyim? 3k sıralama yaptığına göre kesinlikle bu işin ehlisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı