1 senede derece yapılır mı?

Yapılabilir. Bizim bir arkadaş vardı. Son seneye kadar sadece derslere girdi ve dinledi. Ekstra bir test, çalışma vs. hiç ama hiç yapmadı. Son sene de yine dersleri dinledi fakat ekstra olarak günde 1 deneme ve 10-15 test çözüyordu ve Boğaziçi bilgisayar mühendisliği kazanmıştı. Şimdilerde Amazon'da çalışıyor. Dediğim gibi, bu çocuk lise-4'e kadar dersi dinledi sadece.

Son durum nedir?
Güncelleme: Son mesajınızı okudum tebrik ederim.

Son düzenleme:
Ben gördüm hocam.

Temeli düşük biri yapabilir mi?

Neredeyse 1 ay kaldı, bakalım artık ne olacak.

Hocam ne olur her şeye rağmen o sınavın içinden geçtiğinizi söyleyin ne olur, bir de birkaç sorum olacak abi AYT konuları ve TYT ne zaman bitti?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abartmayın, 1 yıl oturup pes etmeden çalışın istediğinizi alırsınız. Ha tabii 2 ay düzenli çalışıp ertesi gün ben yapamayacağım, edemicem herkes benim gibi aynı, rekabet falan filan derseniz zaten hiç başarılı olamazsınız. Kişinin kendinde bitiyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

16 Ocak 2023'te sınava çalışmaya başladım. TYT matematiğe bile sayılar konusundan başladım. Maalesef hedefime ulaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…