1 senede eşit ağırlık 100k girilir mi?

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Hayatımda kitap açmamış biriyim ders çalışmayı bilmem. Temelim az da olsa var hızlı öğrenirim. Yönetim bilişim teknolojisi bölümünü okumak istiyorum. Sizce girilir mi?

Öğrenen adama her şey kolaydır, denemekten zarar gelir mi?

Girilir, imkansız değil.

İstediğim 2 üniversite var. Bir tanesi Bursa Uludağ Üniversitesi 140k istiyor. Öbürü ise Sakarya Üniversitesi o ise 102K ile almış bu sene. Son zamanlar ders çalışmaya başladım fakat çok odaklanamıyorum en fazla 2-2.5 saat çalışıyorum. Bana ders çalışırken %100 bunu yap dediğiniz bir öneri var mıdır?

İstediğim 2 üniversite var. Bir tanesi Bursa Uludağ Üniversitesi 140k istiyor. Öbürü ise Sakarya Üniversitesi o ise 102K ile almış bu sene. Son zamanlar ders çalışmaya başladım fakat çok odaklanamıyorum en fazla 2-2.5 saat çalışıyorum. Bana ders çalışırken %100 bunu yap dediğiniz bir öneri var mıdır?
Kendini çok zorlama. Bir anda çok ders çalışmaya yüklenirsen sonradan salma ihtimalin yüksek. Yavaş ve tutarlı ilerle. Her gün belirli bir planın olsun.

Kendini çok zorlama. Bir anda çok ders çalışmaya yüklenirsen sonradan salma ihtimalin yüksek. Yavaş ve tutarlı ilerle. Her gün belirli bir planın olsun.

Teşekkürler okul rehber hocamla da konuşacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı