Bu sene hiç çalışmadım 367 geldi diğer sınava kadar çalışarak 20 30k yapılır mı sayısal (11 ayda)?
Hocam ilk 1000 zannetmiyorum ama 20 30 arası olursa bana fazla fazla yetecek.Yapılır hocam. Her şey çalışmanıza bağlı ilk 1000'e bile girebilirsiniz neden yapılmasın ki.
Hocam sonuçta gereken net her sene ortalama tyt 95 ayt 65 70 arasıİnsandan insana değişir sistematik ve fire vermeden çalışırsan imkansız değil fakat çalışırsan halledilir ya denecek bir sıralama değil artık 20-30k. Sayısalda yığılmaların olduğu sene 1-2 nette çok fazla atlamalar yapılıyor sıralamada.
Hocam ilk 1000 zannetmiyorum ama 20 30 arası olursa bana fazla fazla yetecek.
Hocam sonuçta gereken net her sene ortalama TYT 95 AYT 65 70 arası.
İşte hocam net bazında soruyorum tyt de 53 net yapmışım ayt de 13 hiç çalışmadan bu şekilde sıkı çalışmayla olur mu kalan sürede diyorum tyt 95 ayt 65 bu düzeyde biri yapabilir miHocam ortalama verilere bakarak haklısın fakat bu sınav sıralama sınavı. Her sene sınavın zorluğundan kaynaklı o netlere karşılık sıralama değişiyor. Hiç salmadan çalışarak dediğin şey yapılabilir. Fakat girdiğim sene 11k yapan kişiyle 17-18 k yapan kişi arasında çok az net vardı. O nedenle yapılır mı diye soruyorsan evet yapılabilir ama sıkı çalışma ister.
Hocam ilk 1000 zannetmiyorum ama 20 30 arası olursa bana fazla fazla yetecek.
Hocam sonuçta gereken net her sene ortalama TYT 95 AYT 65 70 arası.
İşte hocam net bazında soruyorum TYT de 53 net yapmışım AYT de 13 hiç çalışmadan bu şekilde sıkı çalışmayla olur mu kalan sürede diyorum TYT 95 AYT 65 bu düzeyde biri yapabilir mi?
İşte hocam net bazında soruyorum TYT de 53 net yapmışım AYT de 13 hiç çalışmadan bu şekilde sıkı çalışmayla olur mu kalan sürede diyorum TYT 95 AYT 65 bu düzeyde biri yapabilir mi?
Hocam sanırım ilk bin demenize gülmüş olabilir evet ilk 1000 çok zorYaparsınız hocam.@avis1 niye güldün? Komik bir şey olduğunu sanmıyorum.
Olur hocam. Planinizi programınızı yaparsınız kitaplarınızı ayarlarsınız düzenli bir şekilde bitirirsiniz.
Sağ olun desteğiniz için bunu niye soruyorum instagram da falan 3 sene mezuna kalıp 300 binlerden 100 bine zor çekiyorlar o yüzdenYapılır tabii ki hocam moralini bozma sene boyunca hırsını azmini koru yeter.
Hocam sanırım ilk bin demenize gülmüş olabilir evet ilk 1000 çok zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.