3 senede sayısal ilk 1K nasıl yapılır?

Sayısalım ortalama üstü sayılabilir, en son ortaokulda iyiydi LGS'de de fulledim zaten sayısal temelim var yani iyi denir

günde kaç saat çalışmam gerekir mesela sence bu sene?
10. sınıfa geçmişsin herhalde hem önceki sene hem de bu senenin temellerine uğraşman lazım zaten kendileri TYT'nin temeli. Haftalık temel tekrar testi ve matematik fizikte her tamamlanan konuda kazanım kavrama soruları çözebilirsin. Bu sene büyük bir yoğunluğa ihtiyacın yok günlük 1-2 saat tekrar eğer verimli geçirirsen temelini çok güçlendirir. Gelecek sene denemelere başlarsın.

Anladım, peki bu yaz için ne yapmamı önerirsin? Hiçbir konuyu bilmiyorum, konuların tamamını bitirip 10'dayken 9 için de konuları pekiştirerek mi ilermeliyim yoksa bu kalan 2 ay matematik ve fen çalışmalı diğer derslere çalışmamalı mıyım?
Günde 1 saat tekrar 1 saat test çözsen yeter 11 e kadar hafta sonu da 2 saat tekrar 2 saat test çöz. 9 Da adam akıllı konu yok şimdi otur bak 1 2 ay yeter 10. sınıfta 10.sınıf konularına çalış günü gününe.

Eğer istediğiniz iş sözelde veya dilde ise başka bir liseye geçmenizi öneririm çünkü hayatınızın geri kalanında yapacağınız işi belirliyorsunuz bu önemli bir şey onun dışında 9 ve 10. sınıfta düzenli günlük ders çalışırsanız 10. sınıfın yazında TYT'yi tamamen bitirirseniz ve sayısal beceriniz varsa rahatlıkla yaparsınız.

maalesef farklı okula geçme şansım yok yaşadığım il aşırı küçük ve sadece birkaç anadolu var,şuan olduğum il de ailemin en son göndereceği yer ve ildeki en iyi okul,sıkışıp kaldım okula yani.çok çabaladım ama olmuyor.9un yazında yani şuan ne yapmamı önerirsin?

10. sınıfta düzenli günlük ders çalışırsanız 10. sınıfın yazında TYT'yi tamamen bitirirseniz ve sayısal beceriniz varsa rahatlıkla yaparsınız.

Bu yaz da TYT'de en çok çıkacak konulardan, örneğin problemlerden çözebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı