1 senede üniversite okurken TYT-YDT hazırlanmak

kuponcu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam İngilizcem b2-C düzeyi arası çok rahat vardır, günlük sohbet vs. takılmadan akıcı konuşabiliyorum ve kelime haznem bir o kadar geniş. Bu sene TYT 970k dil 70k yaptım 31 net ile. Lise 2'den beri kitap yüzü açmıyorum sizce çalışarak maksimum nereye çekebilirim bunu? Üniversite tercihi yapmak durumunda kaldım artık zamanım kalmadığı için hem okuyup hem çalışsam sıralamayı nereye kadar çekebilirim? Hedefim İngiliz dil edebiyatı veya İngilizce Öğretmenliği, Mütercim Tercümanlık olacak İstanbul içinde.

Arkadaşlar selam İngilizcem b2-C düzeyi arası çok rahat vardır, günlük sohbet vs. takılmadan akıcı konuşabiliyorum ve kelime haznem bir o kadar geniş. Bu sene TYT 970k dil 70k yaptım 31 net ile. Lise 2'den beri kitap yüzü açmıyorum sizce çalışarak maksimum nereye çekebilirim bunu? Üniversite tercihi yapmak durumunda kaldım artık zamanım kalmadığı için hem okuyup hem çalışsam sıralamayı nereye kadar çekebilirim? Hedefim İngiliz dil edebiyatı veya İngilizce Öğretmenliği, Mütercim Tercümanlık olacak İstanbul içinde.
Hocam haberiniz olsun eğer bir yere yerleşirseniz seneye bu sizin sıralamanızı düşürecek bayağı bi.Daha önce bir üniversiteye yerleşmiş olmak sıralamaya çok büyük bir eksi hani 10 bin yapanı 15 16 bine falan geriletir gibi düşünüyorum.

Benim de İngilizce benzer bir düzeyde 5k yaptım bu yıl. Tavsiyem Tyt'de fen ve matematiğe odaklanmanız, sosyal ve türkçe her türlü biraz yapılıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı