1. sınıf kalite ayakkabı nedir?

342746

Kilopat
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
5.442
Makaleler
10
Çözümler
84
Shopier gibi yerlerde satılan ithal kalite 1.sinif malezemeden uretilen ayakkabilar alinir mi acaba? Soyle bir dükkan var. Ayakkabi alsam uzer mi acaba?
 
1. kalite çakma demek oluyor bence. Sitede orijinal yazmıyor replika değil yazıyor, ne o zaman? O paraları kesinlikle etmez. Gidin scooter filan alın daha iyi
 
Burada kaliteli çakma anlamında kullanılmış. Fakat 900tlye dolce gabanna ayakkabı satan bir firmanın ne kadar kaliteli bir ayakkabı çıkarabileceğini siz düşünün. Çakma kullanmanızı önermem. Özellikle ayakkabı için.
 
Site çakma ayakkabı satıyor yanlış bilmiyorsam. 1. sınıf çakma ayakkabı işte. Çakmanın sınıfı olmaz ama. Hepsi çakmadır. Giymenizi önermem. Ben giydim bir süre, insanın ayağında parçalanıyor bunun yanı sıra ayağı da bayağı acıtıyorlar. Tabanı delik deşik oluyor. Biraz para biriktirin, gidin Nike, Adidas veya herhangi bir markanın kendi sitesinden alın ayakkabıları. Çakma ayakkabı alınmaz. Replika da alınmaz. Hepsi berbat. AF1'i 700₺'ye satıyorlarsa sıkıntı. İnstagram'da böyle çok reklam yapan var. Almayın bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı