Big joy hocam arkadaşım yazdı o da psikolojik olduğunu söyledi kendisi günde 5 6 tane içiyormuş fakat bişey olmadığını söylediİçtiğiniz hapın markasını vb. biliyorsanız paylaşır mısınız? Bu arada her ihtimale karşı doktora görünmek en iyisidir her zaman.
Yaşarım demi hocam1 fincan espressoda bile 200MG kafein var hocam abartacak bir şey yok muhtemelen psikolojiktir. Benim kafeine hassasiyetim var 1 bardak içsem bile sadece başım dönüyor hafiften o kadar. İçin rahat olsun yani ama illaki kötüyüm diyorsan bir doktora görün istersen.
Yavaş yavaş geçiyor ağrı zaten şuan inmeye başladı ağrısıİçinde 200mg kafein oluyor genelde. Bir şey olmaz, normal bir filtre kahve 200mg kafein içeriyor zaten.
Teşekkür ederim korktum ama ne yalan söyleyeyim ölüyorum dedim bir andaİçinde 200mg kafein oluyor genelde. Bir şey olmaz, normal bir filtre kahve 200mg kafein içeriyor zaten.
Su falan içsem bol bol iyi gelir mi ?İçinde 200mg kafein oluyor genelde. Bir şey olmaz, normal bir filtre kahve 200mg kafein içeriyor zaten.
Hocam bir şey yapmana gerek yok herhalde psikolojik tepkiniz.Yavaş yavaş geçiyor ağrı zaten şuan inmeye başladı ağrısı
Teşekkür ederim korktum ama ne yalan söyleyeyim ölüyorum dedim bir anda
Su falan içsem bol bol iyi gelir mi ?
Tamamdır hocam teşekkür ederim yarın son durumdan haber ederim neler olduğundan diğer arkadaşlara da içmek isteyenlere de ders olur (ilk kez içenler için diyorum)Hocam bir şey yapmana gerek yok herhalde psikolojik tepkiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.