1 tane Xbox 9. nesil gamepad vs 2 tane Logitech F710 gamepad

F710 düzgün kullanırsanız uzun süre sorun çıkarmaz 2 tane var bende bayağıdır aktif bir şekilde kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadılar.

Dostum arkadaş konfor istemiyorum demiş boşuna fazla para vermesine gerek yok ki. Zaten F710'un bozulacağından da emin değiliz. Sıkı bir oyuncu değil sanırım ikisi de kol sonuçta.

Sıkı bir oyuncuyum ama benim için önemli olan Gamepad'in konforu değil. Oyunumu oynatsın bana yeter.

Sıkı bir oyuncuyum ama benim için önemli olan Gamepad'in konforu değil. Oyunumu oynatsın bana yeter.
Yani ben olsam F710 alırdım hem çok para vermemiş olurdum konfor aramıyorsun çünkü. Bozulacağını sanmıyorum bende de var F710 2 senedir kullanıyorum hala sağlam.

Hocam Xbox kolunun daha iyi olduğunu bende biliyorum da konfor önemli değil dediği için boşuna para vermeye gerek yok diye dedim.

Hocam 710un abartıldığı kadar konforsuz olduğunu düşünmüyorum Xbox koluda kullandım zamanında Xbox kolu yapısında olan kollarımda var ama gamepad kullanmak istersem F710 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…