Dostum arkadaş konfor istemiyorum demiş boşuna fazla para vermesine gerek yok ki. Zaten F710'un bozulacağından da emin değiliz. Sıkı bir oyuncu değil sanırım ikisi de kol sonuçta.
Yani ben olsam F710 alırdım hem çok para vermemiş olurdum konfor aramıyorsun çünkü. Bozulacağını sanmıyorum bende de var F710 2 senedir kullanıyorum hala sağlam.Sıkı bir oyuncuyum ama benim için önemli olan Gamepad'in konforu değil. Oyunumu oynatsın bana yeter.
Hocam Xbox kolunun daha iyi olduğunu bende biliyorum da konfor önemli değil dediği için boşuna para vermeye gerek yok diye dedim.Hocam Xbox kol sadece Aero dinamik için bile alınır çünkü PS tarzı kollara nazaran daha rahat daha hafif ve joyistikler daha yumuşak. Yani arkadaşın tercihine kalmış ama ben olsam gözüm kapalı Xbox alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.