1 TB 980 Pro vs 1 TB SN570

PolpoX

Kilopat
Daha fazla  
2 üründe Amazon Almanya tarafından satılmakta. Şu an SN570'in 500 GB'si mevcut. Oyunlar için yetersiz. İki üründen birini almak istiyorum. Samsung alacak olursam sistemi ona yükleyeceğim PCI 4.0 (anakart destekliyor.) Dan dolayı. Hem oyun hem sistem onda olacak. Diğer 500'e de duruma göre yine oyun yüklerim. Eğer 1 TB olan WD'yi alırsam direk oyun için kullanacağım. Mevcut 500GB sistem vs devam edilecek. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Fiyat farkına değecek midir?

İşlemcin de PCI-e 4.0 destekliyor mu asıl önemli olan nokta bu. Anakartın desteği tek başına yeterli değil.

Çok doğru bir noktaya temas ettin hocam. Bu detayı genelde atlıyorlar. Anakart ve işlemci 4.0 desteklemeli. İşlemci 3.0 ise 3.0 hızında çalışır.

Kararsız kaldığım için desteğinizi almak istedim.

Hocam Samsung'un 7000/5000 mb/s okuma-yazma hızı var. KC3000'in ise 7000/6000 mb/s. Samsung'un Magician yazılımı ve Firmware desteği gayet iyi ve başarılı. Öte yandan Kingston yazılımı pek yakışmıyor. Bir yazılımcı vs. tutup adamakıllı bir yazılım yapabilirlerdi. Koskoca bir firmaya yakışmıyor böyle bir yazılım. Arayüz vs. çok basit tutulmuş. Ama bu KC3000 için bir dezavantaj değil. Sadece benim gözümde rahatsız edici bir nokta. Yoksa performans anlamında KC3000 daha iyi diyebilirim.

Hocam Samsung'un 7000/5000 mb/s okuma-yazma hızı var. KC3000'in ise 7000/6000 mb/s. Samsung'un Magician yazılımı ve Firmware desteği gayet iyi ve başarılı. Öte yandan Kingston yazılımı pek yakışmıyor. Bir yazılımcı vs. tutup adamakıllı bir yazılım yapabilirlerdi. Koskoca bir firmaya yakışmıyor böyle bir yazılım. Arayüz vs. çok basit tutulmuş. Ama bu KC3000 için bir dezavantaj değil. Sadece benim gözümde rahatsız edici bir nokta. Yoksa performans anlamında KC3000 daha iyi diyebilirim.

Evet, ama sadece performans anlamında değil diğer alanlarda da üstün örneğin 980 Pro 600TBW iken KC3000 de 800 TBW.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı