1 TB 980 Pro vs 1 TB SN850

Bütçe
3000
Tartışmasız 3000 tl bütçede en iyisi bu MSI Spatium M480 1TB 7000/5500MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com okuma yazma hızları ışık hızından hızlı mübarek
Evet teknik veri açısından öyle ama Technopat'in incelemesinde arayüz programının olmaması ve SSD alanında MSI'ın yeni olmasından bahsedildiği için açıkçası beni biraz uzaklaştırdı kendisinden.

Senin durumunda heatsink SN850 daha iyi olurdu bence.
Ama 256 bit şifreleme ve boştayken yüksek güç tüketimi gibi sorunları varmış.

Evet teknik veri açısından öyle ama Technopat'in incelemesinde arayüz programının olmaması ve SSD alanında MSI'ın yeni olmasından bahsedildiği için açıkçası beni biraz uzaklaştırdı kendisinden.

Hangisini alıp almamak size kalmış lakin okuma yazma hızı bakımından en iyisi MSI gözüküyor. Şahsi fikrimi sorarsanız ben olsam MSI alırdım herhangi bir sıkıntı olursa 5 yıl garanti yazıyor ürünün. Ve Msi bilindik bir marka her ne kadar ssd işinde yenide olsa

Hangisini alıp almamak size kalmış lakin okuma yazma hızı bakımından en iyisi MSI gözüküyor. Şahsi fikrimi sorarsanız ben olsam MSI alırdım herhangi bir sıkıntı olursa 5 yıl garanti yazıyor ürünün. Ve Msi bilindik bir marka her ne kadar ssd işinde yenide olsa
Öyle de şu an takip edilebilecek bir arayüzü dahi yok bu da beni soğutuyor açıkçası MP 600 Pro da var ona da aklım kayıyor bilmiyorum ne yapayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı