1 TB 980 Pro vs 1 TB SN850

Bütçe
3000
İşte sayın arkadaşlar WD'nin sn 850'si soğutmalı Samsung'un 980 Pro'su soğutmasız (benim alacağım SSD'ler için) ve testlere baktığım zaman okuma yazma alanında SN850 daha iyi fakat 256 bit tarzı şifreleme özelliği başta olmak üzere birçok özellik 980 Pro'da var.

İşte bakıldığı zaman WD daha köklü değil mi? Bu alanda?
evet WD bana göre en iyi disk üretici markadır cricual samsung adata gibi markalarda var güzel ve kaliteli fakat WD kadar iyi değildir performansta her zaman üst seviyededir Western Dıgıtal

Son düzenleme:
evet WD bana göre en iyi disk üretici markadır cricual samsung adata gibi markalarda var güzel ve kaliteli fakat WD kadar iyi değildir performansta her zaman üst seviyededir
Bende onu diyorum ama Samsung'ta program açısından arayüz açısından destek açısından daha iyi sanki kararsız kaldım inat ettim bugün sipariş vereceğim.

İşte sayın arkadaşlar WD'nin sn 850'si soğutmalı Samsung'un 980 Pro'su soğutmasız (benim alacağım SSD'ler için) ve testlere baktığım zaman okuma yazma alanında SN850 daha iyi fakat 256 bit tarzı şifreleme özelliği başta olmak üzere birçok özellik 980 Pro'da var.

İşte bakıldığı zaman WD daha köklü değil mi? Bu alanda?

Öyle de birisi soğutmalı birisi soğutmasız ve bildiğim kadarıyla ısınınca SSD'ler de kendini sınırlıyorlarmış korunmak için.

Anakartın da soğutma bloğu yok mu? Yoksa o zaman SN850 al uğraşabilirsen 980 Pro alıp soğutucu da alabilirsin.

Anakartım B450 S2H V2 sanırım pasif soğutma var ama M.2 için özel soğutma yok. Peki dışarıdan alınınca soğutma blokları maliyeti ne kadar oluyor?

Markasına göre değişiyor 200-300TL'ye falan var.

Peki şahsi düşünceniz nedir? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Ama testlerde WD bir tık daha önde hız açısından ve verileri en doğru şekilde verebilme açısından.

Senin durumunda heatsink SN850 daha iyi olurdu bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı