1 TB Disk 111 GB olarak gözüküyor

Babam görütmüş formata 200 TL fiyat çekmiş babam dedi.
Format 200TL mi, en lüks bilgisayarcı bile o kadar fiyat çekmez be, eğer babanızın arkadaşlığı varsa direkt irtibatı kopartsın. Bu kadar fırsatçı, şerefsizlik olmaz.
 
Ali sürmeyen.#9087 buyur hocam.
Hocam kasayı iyice inceleyin. 1 TB yazan disk varsa eğer içinde, o disk anakartta herhangi bir yere bağlı mı? Belki bağlamayı unutmuş olabilirler.
 
Hocam kasayı iyice inceleyin. 1 TB yazan disk varsa eğer içinde o disk anakartta herhangi bir yere bağlı mı? Belki bağlamayı unutmuş olabilirler.
Benim bilgisayarcı DVD'yi sökmüştü ama kablosunu sadece. Çalışmıyor diye getirelim de, para alsın diye. Kendimiz takmıştık. Belki sadece sökmüştür ama formata 500 alan bir adam, kesin almıştır diski.
 
5 gün önce bilgisayarım mavi ekran verdi ve tamire verdim 500 TL aldı format attığını söyledi ama benim Windows'um kaçak Windows 10'du. Bilgisayar elime ulaştığı zaman bilgisayarda 1 TB'lık hard disk gözükmüyor ve Windows eskisinden değişik gibi.

500 TL format mı? Çüş, burada maksimum 100 TL'ye attırıyoruz.
 
Format normalde 100 TL. Ayrıca 2017 senesinden bu yana ülkemizde "bilgisayarcı şerefsizliğinden" dolayı neredeyse herkes bilgisayar donanımlarını ezberledi. Artık mahalle bilgisayarcıları veya Kadıköy gibi yerlerdeki bilgisayarcılar tarih oldu. Sattıkları ekipman bile alınmaz bu heriflerin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı