Altın iade edilebilir mi?

ExodiusS

Megapat
Daha fazla  
5 adet 24 ayar gram altın aldım. Toplam 30500TL'ye. Çogu o bölge'de kuyumcular aynı fiyata veriyordu. İnterneteki fiyatıyla aynı vermiyoruz, dediler... Ben'de o uyku sersemlik haliyle almak gibi gaflete bulundum. Bunun iadesi olur mu? Başka kuyumcuları aradım ve işte orda anladım...

İnternetten almadıysan iade zor keyfine kalmış. İnternet bile olsa altında dalgalanma olacağı için iade olmaz yüksek ihtimalle.
Zaten orda çocuk vardı. 6000 anlaştık ama işte uyku serserni olduğum için aldım. Yine'de soracağım. Zarar aşırı fazla zaten.

5 adet 24 ayar gram altın aldım. Toplam 30500TL'ye. Çogu o bölge'de kuyumcular aynı fiyata veriyordu. İnterneteki fiyatıyla aynı vermiyoruz, dediler... Ben'de o uyku sersemlik haliyle almak gibi gaflete bulundum. Bunun iadesi olur mu? Başka kuyumcuları aradım ve işte orda anladım...
Başka kuyumcu derken?
İnternetten almak derken?
6.000 civarı zaten, 500 TL kuyumcu kârı, hayat değiştirmez.
Elinde şu an maden olarak altın var, problem değil. İstediğin gezegende bozdurabilirsin.
Ha internetten alırsın, 14 17 22 24 diye, çıkar bakır o zaman öpülens pırodakşıns gururla sunar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı