1 TB harici disk düşürdüm

ghostnet

Kilopat
Selam Arkadaşlar,

1 yıl önce 1 TB 'lık bir harici diski merdivenden aşağı düşürdüm. Sonuç: HEZEYAN
Sabit diski tanıması için bayağı uğraştıktan sonra tanıttım. Veri transferinde ve okumasında problem çok yavaşlık var.
Fiziksel bir tahribat olmadığı yönünde bir fikrim olduğundan bir bilgisayarcıya götürmedim.

Ne yapmalıyım? Not: Markası "WD Mp" ve usb3.0

HDTune 5.5 programı ile tarat kırmızı yerli onlanlar bad sector demektir. Yavaşlamanın, veri aktarmamasının nedeni de budur. HDD'nin zamanı dolmuş demektir. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Arkadaşlar,

1 yıl önce 1 TB 'lık bir harici diski merdivenden aşağı düşürdüm. Sonuç: HEZEYAN
Sabit diski tanıması için bayağı uğraştıktan sonra tanıttım. Veri transferinde ve okumasında problem çok yavaşlık var.
Fiziksel bir tahribat olmadığı yönünde bir fikrim olduğundan bir bilgisayarcıya götürmedim.

Ne yapmalıyım? Not: Markası "WD Mp" ve usb3.0

İçindeki verileri bir an önce yedekleyin.

Sürücü çalışıyorsa genelde sorun yoktur ama, yaşadığı büyük bir travma sonrası büyük ihtimal yakında ruhu teslim edecektir.

Verileri kaydetmeni ve asla önemli bir dosyanı saklamamanı öneririm. Yenisini de alır almaz direk çöpe at ki sonradan başını ağrıtmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı