Arkadaşlar Sahibinden'de aldım bu HDD'yi ama görünmüyor ne yapmam gerekiyor? Oyunlarımı falan yükleyeceğim.
Eki Görüntüle 2521209Eki Görüntüle 2521210Eki Görüntüle 2521212
Ayrılmamış görünen alanı sağ tık yapıp yeni disk oluşturun.
Disk 0'ın tam fotoğrafını atar mısınız?
Disk 0 olarak görünüyor da siz fark etmediniz sanırım. Tek bir ayrılmamış alan kalana kadar disk 0'daki bütün bölümleri silin ve sonra diski temel diske çevirin.
100 MB'lık bölümü ve yanındaki kurtarma bölümünü de silin, geriye tek bir ayrılmamış alan kalması lazım, sonra onun üstüne sağ tıklayıp "yeni basit birim" deyin.
Şu konuya bakabilirsiniz.Çözüldü: Windows (EFI) disk sistem bölümü nasıl silinir?
Burada olan 2 bölümü sildim, Ubuntu kuruluydu. Son bir bölüm kaldı ama onu silemedim; sağ tık yaptım, sadece yardım çıktı. 24, 75 olan bölümü silmek istiyorum, nasıl yapabilirim?www.technopat.net
Şu konuya bakabilirsiniz.Çözüldü: Windows (EFI) disk sistem bölümü nasıl silinir?
Burada olan 2 bölümü sildim, Ubuntu kuruluydu. Son bir bölüm kaldı ama onu silemedim; sağ tık yaptım, sadece yardım çıktı. 24, 75 olan bölümü silmek istiyorum, nasıl yapabilirim?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.