1 TB HDD Tablet'e Bağlanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_Semih_

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1526154895
Merhaba arkadaşlar,
Asus Me-170 C tabletim var. Masaüstü bilgisayarımdan ayırdığım 1 TB HDD'me harddisk kutusu alacağım. Şu anda laptopum yok. Tabletime bağlamak istiyorum. Merak ettiğim tabletim HDD'yi çalıştırabilir mi?

Kesin olmamakla birlikte çalıştıramaz gereken elektrik gücünü veremez diye düşünüyorum. Harici bir elektrik kaynağı bağlayabilirsen olabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
3.5 diskleri zaten bilgisayara da sadece usb yoluyla bağlayamazsınız. Adaptöre ihtiyaç duyulur. Benim asıl sorduğum soru ile verdiğiniz cevap çok farklıdır. Alacağım kutu pek tabii adaptör ile birlikte gelmektedir. Sadece tecrübe etmiş ve bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.
@MF @Recep Baltaş @Murat5038

Bağlayabilirsin ancak dosya sistemini tanımayacaktır. Exfat yapıp deneyebilirsin. Ancak olumlu sonuç çıkacağını sanmıyorum. Tableti harici hdd veya hdd ile hiç bağlamayı denemediğim için mantıksal olarak bu şekilde cevap verebilirim.

Merhaba arkadaşlar,
Asus Me-170 C tabletim var. Masaüstü bilgisayarımdan ayırdığım 1 TB HDD'me harddisk kutusu alacağım. Şu anda laptopum yok. Tabletime bağlamak istiyorum. Merak ettiğim tabletim HDD'yi çalıştırabilir mi?

Mesajınızda hdd nin 3.5 inch olduğu yazmıyor. Ben 2.5 olduğunu düşünmüştüm. Cevabı da ona göre yazmıştım.
Mantık çerçevesinde olabilir gibi gözüküyor. Denemekten bi zarar geleceğini düşünmüyorum. En fazla tanımadığı uyarısı alırsınız. Ama öncelikle tablette OTG desteği varmı onu bilmek gerek...
@_Semih_

Tabletimin OTG desteği var. Mouse ve usb aygıtlarımı kullanabiliyorum.
Benimde merak ettiğim konu tam olarak da buydu. Dosya sistemini tanıyıp tanımayacağıydı. O zaman laptop alınca bir hdd kutusu almak daha iyi olacaktır. Teşekkürler cevap için :)
Masaüstü bilgisayarımdan ayırdığımı yazmıştım. Oradan 3.5 inç olduğu anlamının çıkarılacağını düşünmüştüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı