PXN V10 Pro Alınır Mı?

• Konuyu başlatan ctrl1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 595
Pxn sonunda adamakıllı işler yapmaya başlıyor gibi G29'u satıp almayı düşünüyorum bende.

Pxn sonunda adamakıllı işler yapmaya başlıyor gibi G29'u satıp almayı düşünüyorum bende.
Evet hocam oyuncak sınıfından giriş seviyesi sim ürünleri çıkarmaya geçtiler. Önceki serileri halen kimseye önermiyorum zaten. Dişli V10 ve V99 halen kötü setler. Sırf yanında vites var diye bu işten anlamayanlar alıyor maalesef. Ama yeni VD serileri ve bu V10 Pro/Ultra fiyat performans konusunda Moza'yı sıkıştırabilir. Burada adam gibi bir distribütörle çalışsalar bilinirliği de artar da sanmıyorum öyle bir işe girişeceklerini :)

Bu arada PXN ve Rampage'ın çoğu modelini bu adamlar yapıyor. Bunlar sadece üzerine amblemlerini yapıştırıyor :) PXN'in VD serilerini başka bir firma yapıyor olabilir ama buradaki listedekilere benzemiyor.

Evet hocam oyuncak sınıfından giriş seviyesi SIM ürünleri çıkarmaya geçtiler. Önceki serileri halen kimseye önermiyorum zaten. Dişli V10 ve V99 halen kötü setler. Sırf yanında vites var diye bu işten anlamayanlar alıyor maalesef. Ama yeni VD serileri ve bu V10 Pro/Ultra fiyat performans konusunda Moza'yı sıkıştırabilir. Burada adam gibi bir distribütörle çalışsalar bilinirliği de artar da sanmıyorum öyle bir işe girişeceklerini :)

Bu arada pxn ve Rampage'ın çoğu modelini bu adamlar yapıyor. Bunlar sadece üzerine amblemlerini yapıştırıyor :) Pxn'in VD serilerini başka bir firma yapıyor olabilir ama buradaki listedekilere benzemiyor.

Evet genelde aynı modellere marka basılıp satılıyor ama bu modeller olmuş gibi ama.

Evet hocam araştırmalardaydım 😃. Hatta bugün Gelbura'ya gittim, orada test dahi ettim -R5'i değil maalesef- Oradaki arkadaş da R5 yerine alternatif olarak V12 Lite önerdi, o yüzden sordum. Aynı zamanda Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor, benim için avantajlı olacaktı. Sizin de söyledeğiniz gibi yazılım konusunda sorunları olduğunu söyledi. Hocam umraım 1 ay bekleyebilirim ve VD serisine sahip olurum, ama hiç bekleyebilecekmişim gibi durmuyor 😃. Direksiyonla alakalı ne gibi sorunlar yaşayanlar olmuş, ben de bir videosunu izledim sorunu yok gibi duruyordu. Hem R5'tendaha güçlü hem daha ucuz olması biraz cezbetti beni. Fakat eğer sorunları varsa yine bir süzerim kafamda, Her zaman yaptığım gibi 😃
Böyle sorunlar görmüştüm. Benim Moza'da yaşadığıma benzer. O yüzden şimdi önerip siz de yaşarsanız başım ağrımasın diye V12'ye hiç girmedim :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama tabi ki bu her marka model için geçerli. V12 Lite kullanıp çok memnun olanları da gördüm redditte. PXN'lerin en güzel yanı ısınmaması. Isınmadıkları için FFB kaybı yaşatmıyor saatlerce zorlayabiliyorsun. V12 Lite'ın yazılım eksiği ve eski bir servo motor kullanmasından dolayı ve 16bit olması dolayısıyla ben VD serilerini bekleme kararı aldım yoksa ben de 32 bin olunca bi V12 Lite'a niyetlenmiştim :D

Böyle sorunlar görmüştüm. Benim Moza'da yaşadığıma benzer. O yüzden şimdi önerip siz de yaşarsanız başım ağrımasın diye V12'ye hiç girmedim :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama tabi ki bu her marka model için geçerli. V12 Lite kullanıp çok memnun olanları da gördüm redditte. PXN'lerin en güzel yanı ısınmaması. Isınmadıkları için FFB kaybı yaşatmıyor saatlerce zorlayabiliyorsun. V12 Lite'ın yazılım eksiği ve eski bir servo motor kullanmasından dolayı ve 16bit olması dolayısıyla ben VD serilerini bekleme kararı aldım yoksa ben de 32 bin olunca bi V12 Lite'a niyetlenmiştim :D

Hocam peki yazılım olmadığı için yazılımdan yapılacak ayarlar nasıl yapılacak? 3. parti bir yazılım vs. var mı? Düzenleme: Hocam bazıları Reddit'de yazılımın olduğunu fakat bazen kötü çalıştığını söylemiş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-11 000411.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-11 000411.png
    20 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Hocam peki yazılım olmadığı için yazılımdan yapılacak ayarlar nasıl yapılacak? 3. parti bir yazılım vs. var mı? Düzenleme: Hocam bazıları Reddit'de yazılımın olduğunu fakat bazen kötü çalıştığını söylemiş.
Hocam yazılım var ama yalnızca mobil üzerinden ince ayar yapılıyor. PXN Wheel App uygulaması. PC uygulaması yok ve bir süre sonra V12 Lite'a komple yazılım desteğini kesme ihtimalleri yüksek. Yeni seriler için olan PXN SimRacing uygulaması üzerinden gidiyorlar artık. V12 Lite'a bu uygulamada destek vermemeleri de yakında kendi haline bırakacakları yeni serilere odaklanacaklarını gösteriyor. O yüzden ben uzak durdum açıkçası.

Yeni uygulama bu şekilde.

Dosya Ekleri

• pxn-simracing-software-pc.jpg
    pxn-simracing-software-pc.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 2
Hocam yazılım var ama yalnızca mobil üzerinden ince ayar yapılıyor. PXN Wheel App uygulaması. PC uygulaması yok ve bir süre sonra V12 Lite'a komple yazılım desteğini kesme ihtimalleri yüksek. Yeni seriler için olan PXN SimRacing uygulaması üzerinden gidiyorlar artık. V12 Lite'a bu uygulamada destek vermemeleri de yakında kendi haline bırakacakları yeni serilere odaklanacaklarını gösteriyor. O yüzden ben uzak durdum açıkçası.

Yeni uygulama bu şekilde.
Her şey gittikçe daha da karışıyor 😃, çok kafama yatmıştı ama evet, yeni yazılımı getirmediklerine göre çok da umurlarında değil. Hocam siz söyleyin, bütçem 30.000 TL, ne öneriyorunuz son şartlarda?

Evet genelde aynı modellere marka basılıp satılıyor ama bu modeller olmuş gibi ama.
Evet hocam şuan tek eksikleri Moza kadar eko sistemleri yok. Onun için de çalışmaları var ama bütün gaming fuarlarına katılıyorlar. Yeni tanıttıkları QR direksiyon da bu.
Ekran görüntüsü 2025-10-11 002341.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı