Freax
Hectopat
İlk önce SSD al bence eline para geçince HDD alırsın.@Bazinga Physicist hazır sistem almayı düşünüyorum, o yüzden o dediğin olmuyor.
İlk önce SSD al bence eline para geçince HDD alırsın.@Bazinga Physicist hazır sistem almayı düşünüyorum, o yüzden o dediğin olmuyor.
Elime para geçince ekran kartı alacağım. Sistem APU olacak.İlk önce SSD al bence eline para geçince HDD alırsın.
Hazır bir APU sistem alacağım için 1TB diskli bir şekilde alacağım. İleride ekran kartı ve SSD'yi hallederim inşallah.4 kat kapasite farkı SSD'nin hız avantajını gölgeliyor. 500 GB SSD vs. 1 TB HDD olsa gözün kapalı SSD al derdim. Sisteme sonradan HDD ekleme şartıyla 240 GB SSD seçebilirsin yoksa tek başına üzer o kapasite.
Hazır sistem olduğu için öyle yapamıyorum.Dediler mi bilmiyorum ama 120 GB SSD ve 500 GB HDD kombosu da güzel olabilir.
@Bazinga Physicist hazır sistem almayı düşünüyorum, o yüzden o dediğin olmuyor.
Union 2200 veya Pollux 3 APU almayı düşünüyorum. 16 GB RAM şeklinde alacağım. Ya özelleştirerek ya da başka siteden 8GB RAM alarak. Başka sistemlere de bakıyorum. Kara cumayı bekleme taraftarıyım.Sistemi atabilir misin? Bence 240 al, HDD bu devirde çekilmez, ileride HDD alırsın. Sisteme bir bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.