1 TB M.2 SSD tavsiyesi

Alınmaz. Bütçeniz nedir?
Ne kadar bütçe dostu olursa o kadar iyi benim için.

Birkaç gün önce ben de satın aldım araştırmalarıma göre fiyat ve performans olarak Samsung 970 EVO Plus en iyisiydi ve ben de onu satın aldım 1500 TL'ye geliyor.

Amazon'dan değil mi hocam? Ben orada denk geldim sanki sadece birkaç yerde çok ısınıyor diye yorumlar gördüm. Bende de dahili olarak anakart üzerinde M.2 soğutucusu yok

Ne kadar bütçe dostu olursa o kadar iyi benim için.

Amazon'dan değil mi hocam? Ben orada denk geldim sanki sadece birkaç yerde çok ısınıyor diye yorumlar gördüm. Bende de dahili olarak anakart üzerinde M.2 soğutucusu yok
En F/P olan G2'dir ama 970 EVO Plus öneririm. Bu arada ısınma problemi olacağını sanmıyorum. Olsa da bir soğutucu alırsınız. Fiyatları gayet ucuz zaten.

En F/P olan G2'dir ama 970 EVO Plus öneririm. Bu arada ısınma problemi olacağını sanmıyorum. Olsa da bir soğutucu alırsınız. Fiyatları gayet ucuz zaten.
Hocam peki dediğim gibi bütçem kısıtlı biraz 1-2 ay soğutucusuz kullanımda sıkıntı yaşar mıyım çok ısındığı taktirde?

Evet hocam Amazon'dan aldım. Ben laptopumda kullanıyorum ara ara sıcaklık değerlerini kontrol ettiğimde laptopta 45 derecede çalışıyor kasada bu sıcaklık daha düşük olacaktır diye düşünüyorum. Sıcaklık açısından bir problem olacağını sanmam.

Hocam anakartım Gen 3x4 destekliyor o hızları alamam sanırım

Evet hocam Amazon'dan aldım. Ben laptopumda kullanıyorum ara ara sıcaklık değerlerini kontrol ettiğimde laptopta 45 derecede çalışıyor kasada bu sıcaklık daha düşük olacaktır diye düşünüyorum. Sıcaklık açısından bir problem olacağını sanmam.
Yük altında mı hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı