- Makaleler
- 1
Çünkü boyutları daha küçük ve bununla beraber hızları da düşüyor genelde.Ben şunu anlamıyorum laptoplara HDD var ve taşınabiliyor ama masaüstündeki HDD taşınamıyor.
Çünkü boyutları daha küçük ve bununla beraber hızları da düşüyor genelde.Ben şunu anlamıyorum laptoplara HDD var ve taşınabiliyor ama masaüstündeki HDD taşınamıyor.
Pardon anlatamadım galiba. Masaüstünde HDD taşınırken bozuluyor diye biliyorum yanlış mı ?Çünkü boyutları daha küçük ve bununla beraber hızları da düşüyor genelde.
Eğer çok fazla sarsılırsa bozulabilir. 2.5" HDD'lerin hem dönüş hızları daha yavaş oluyor ve bir tık daha korumalı oluyorlar. Kendi kasasının yanında laptopun kasası da var.Pardon anlatamadım galiba. Masaüstünde HDD taşınırken bozuluyor diye biliyorum yanlış mı ?
ITX olduğu için sanırsam HDD yuvası ismi braket olmalı 3,5 desteklemiyor bende sistemden kısıp 2 TB SSD almayı düşündüm.Eğer çok fazla sarsılırsa bozulabilir. 2.5" HDD'lerin hem dönüş hızları daha yavaş oluyor ve bir tık daha korumalı oluyorlar. Kendi kasasının yanında laptopun kasası da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.