1 TB SATA SSD önerisi

M.2 isterim de anakartta M.2 girişi yok başkan o yüzden SATA alıyorum.

Ben sana olsun demiyorum, ileride değiştireceksin sistemi illaki ki bunu yaparsın. Üst seviye SATA almanın gram mantığı yok ve overpriced Samsung SATA SSD'ler.

Ben sana olsun demiyorum, ileride değiştireceksin sistemi illaki ki bunu yaparsın. Üst seviye SATA almanın gram mantığı yok ve overpriced Samsung SATA SSD'ler.
Şuan da sistem değiştirmemin mümkünatı yok ileride de değişmem gibi AAA oyun oynamıyorum cs,gta,valo,outlast tarzı ortalama sistem oyunlarını oynuyorum sadece.

Şu an da sistem değiştirmemin mümkünatı yok ileride de değişmem gibi AAA oyun oynamıyorum CS, GTA, Valorant, Outlast tarzı ortalama sistem oyunlarını oynuyorum sadece.

Dönüştürücü ile M.2 kullan ya da orta seviye attığım SATA'ları kullan. Samsung SATA SSD alman mantıksız.

Anakartında 2 adet X1 yuvası var. En alttaki yuvayı kullanabilirsin.

Eki Görüntüle 2618000

Dönüştürücü adaptör:

SSD:

Veya

Eğer bütçeni 5K'ya kadar çıkarma şansın olursa da:

Bunu alırsan işletim sistemi de kurabilirsin kafan daha rahat olur. Bütçen yetmezse de SN5000 al geç derim gayet güzel bir SSD.
Dönüştürücüye falan hiç ihtiyacım yok hocam sata ssd yeter aşırı hız takıntım yok zaten ideal hızı sadce oyun için kullanıcam zaten 1 tb sata ssd yeter zaten sata 3 de değil sata 2 var anakartta harici dönüştürücüye de para vermek istemiyorum sata yeterlidir bana.

Dönüştürücü ile M.2 kullan ya da orta seviye attığım SATA'ları kullan. Samsung SATA SSD alman mantıksız.
Dönüştürücüye ihtiyacım yok hocam girmiyorum o işlere yukarıdaki mesajdaki gibi.

Bu dönüştürücü ile M.2 SSD'yi SATA SSD olan anakartta kullanabiliyorum doğru mudur hiç oralı değilim yeni öğrendim dönüştürücü ile takıldığını.

İhtiyacınız yoksa kullanmayın, dönüştürücü ile kullanılabilir.

Anakartında 2 adet X1 yuvası var. En alttaki yuvayı kullanabilirsin.

Eki Görüntüle 2618000

Dönüştürücü adaptör:

SSD:

Veya

Eğer bütçeni 5K'ya kadar çıkarma şansın olursa da:

Bunu alırsan işletim sistemi de kurabilirsin kafan daha rahat olur. Bütçen yetmezse de SN5000 al geç derim gayet güzel bir SSD.
Hocam şimdi kafama yattı bu dönüştürücü ile benim anakart m2 desteklemiyor o yuvaya takım m2 kullanabilirim doğru mudur?

Hocam şimdi kafama yattı bu dönüştürücü ile benim anakart m2 desteklemiyor o yuvaya takım m2 kullanabilirim doğru mudur?
Neyi inandıramadım bilmiyorum ama,

Neyi inandıramadım bilmiyorum ama,

Ben yeni ssd ile windows kopyalıcam yani ana depolama kaynağı olucak bazıları boot edemezsin demiş ondan kafa karışıklığı yarattı ana kaynak olucak yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı