SanDisk'e kronik sorunlu diyorlar.
SanDisk Ultra sıkıntı çıkarır mı?![]()
Samsung 1 TB 870 QVO MZ-77Q1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 1 TB 870 QVO MZ-77Q1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
QLC olduğu için Ultra 3D veya WD Blue 3D de bakabilirsin, benzer kalitede SSD'ler diyebilirim.
Seçim senin, ben olsam QVO alırım.
![]()
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.852,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçenin iki katı oldu biraz.
SanDisk Ultra sıkıntı çıkarır mı?
Seagate BarraCuda nasıl?
Bütçeyi 100 TL aşabilirseniz:
Samsung 870 QVO 1TB SATA 2.5" Dahili Katı Hal Sürücüsü (SSD) (MZ-77Q1T0) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 870 QVO 1TB SATA 2.5" Dahili Katı Hal Sürücüsü (SSD) (MZ-77Q1T0) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
SanDisk Ultra modelini alıyorum ozaman.SanDisk SSD PLUS modeli kronik sorunlu. Sırf bir model sorunlu olduğu için markanın sorunlu bilinmesi doğru değil.
Yanlışlıkla yazdım hemen düzelttim.@366490
Bildiğim kadarıyla 3D NAND ürünler daha sorunsuz. Buna dikkat edin. Samsung'un VNAND'ı daha iyi. Crucial BX serisini iyi araştırın. Kronik sorun yoksa alınabilir. Crucial RAM üreten Micron'un alt markasıydı sanırım. Samsung ve Crucial kontrolcüden NAND belleğe kadar hemen hemen her parçayı kendileri üretiyor. Bu iyi bir ürün için iyi bir başlangıç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.