1 TB SSD önerisi

Ben bunu kendi bilgisayarıma aldım söylendiği hızlara ulaşıyor. Ve bu arada Kioxia Toshiba'nın isim değiştirmiş hali

Ben bunu kendi bilgisayarıma aldım söylendiği hızlara ulaşıyor. Ve bu arada Kioxia Toshiba'nın isim değiştirmiş hali
Evet doğru.

PCIE 4.0 desteği yok bununda.

Bu fiyatlarda ya DRAM var ama PCIE 4.0 yok, yada PCIE 4.0 var DRAM yok. Hangisinin daha önemli olduğuna karar verip ona göre seçim yapmak gerek.

Bu bütçede PCIE 4.0 ve DRAM aynı anda olan bir SSD göremedim. Gözümden mi kaçtı acaba?

Daha önce foruma atılan 2 adet SSD tablosundan bakarak söylüyorum,
A tablosunda Crucial P3 yok, P5 modeli var A- diye bir derecelendirme yapılmış, aynı tabloda SX8200 B+ olarak derecelendirilmiş.
B tablosunda Crucial P3 Plus DRAM yok Entry-Level olarak belirtilmiş, aynı tabloda SX8200 DRAM mevcut Mid-Range olarak belirtilmiş.

Bu arkadaşlar konu hakkında bilgilidirler ve o yüzden böyle bir tablo hazırlamışlar diye düşünürsek SX8200 daha mantıklı geliyor. Ama baktığın zaman Crucial 176 layer PCI-e 4 iken, SX8200 64 layer PCI-e 3.

Arasındaki fark pratikte nasıl olur hiç bilmiyorum.

Şöyle bir şey diyebilirim, bende HP EX950 SSD var o da PCI-e 3 kullanıyor ve gayet performanslı. Tabii kıyas yapacağım bir PCI-e 4 olmadığından net fark söyleyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı