1 Temmuz'da İnternet kafeler açılıyor

İnternet kafelerin ortamı 10 yıl önce çok iyiydi ama artık fiyatlarla birlikte gereksiz geliyor bana. Birikim yaparak belli başlı sistemler toplanabilir.

Katılıyorum. Gidecekseniz de Adeks gibi hijyen konusunda güvenilir bir yere gidin. Mahallenin kenarındaki yerlere ben çok güvenmiyorum açıkcası. O klavyelere kimler dokunuyor belli değil ve daha virüs tam anlamıyla bitmiş de değil. Riske atmayın bence.

En sevdiğim kafelerden biri. İstanbul'da Turuncu ve Adeks, Ankara'da da Anka Gaming.

Ben zaten internet kafelere hiç gitmiyorum fakat giden bir insan da olsaydım yine de virüsün etkisi çok azalana kadar gitmezdim. Sırf kaliteli bir internet kafede 4K 60FPS veya 1440p 144FPS oyun oynayacağım diye sağlığımı riske atamam. Eğer gitseydim sadece benim değil ailemin sağlığı da risk altında olacaktı. Çünkü virüs bana bulaşırsa eve geldiğimde (henüz belirtileri ortaya çıkmamışken) ailemdeki diğer insanlarla etkileşim kurunca onlara da bulaşabilir. Hadi benim ölüm ihtimalim o kadar yüksek olmaz fakat 56 yaşındaki babama bulaştırırsam ölme ihtimali çok yüksek olur. O yüzden sırf oyun zevki için sağlığı riske atmaya değmez. 40 FPS de olsa evde oynamaya devam edin derim.

Ben zaten internet kafelere hiç gitmiyorum fakat giden bir insan da olsaydım yine de virüsün etkisi çok azalana kadar gitmezdim. Sırf kaliteli bir internet kafede 4K 60FPS veya 1440p 144FPS oyun oynayacağım diye sağlığımı riske atamam. Eğer gitseydim sadece benim değil ailemin sağlığı da risk altında olacaktı. Çünkü virüs bana bulaşırsa eve geldiğimde (henüz belirtileri ortaya çıkmamışken) ailemdeki diğer insanlarla etkileşim kurunca onlara da bulaşabilir. Hadi benim ölüm ihtimalim o kadar yüksek olmaz fakat 56 yaşındaki babama bulaştırırsam ölme ihtimali çok yüksek olur. O yüzden sırf oyun zevki için sağlığı riske atmaya değmez. 40 FPS de olsa evde oynamaya devam edin derim.

Yani önemli olan bizden çok oradan taşıyıp eve getirme durumumuz zaten. Ayrıca bahsettiğin kalitede oyun oynamak için saatlik 5₺ civarı para vermek gerek ve bana gereksiz geliyor. Eskiden ortamı için giderdik kafeye.

1 yıl oyun mu? 50 yıl hayat mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı