1 yıl sınıfta kalınınca açık liseye geçilebilir mi?

Geçen sene örgün eğitimde sınıfta kaldım bu yıl ikinci dönem açık eğitime geçmeyi düşünüyorum. Geçebilir miyim? Bir sorun olur mu?
hocam açık liseye eylülde geçmeniz gerekiyordu diye biliyorum
1 yıl sınıfta kalınca isteğe bağlı açık liseye geçilebilir

Mezun olalı 2 sene oldu o dönemler açığa geçmek kolaydı fakat şu an zorluk getirmişler bir engelin olması gerekiyor galiba. Emin olmamakla beraber bu durumun açığa geçiş için gerekli neden olmayacağını düşünüyorum.

Arkadaş sınıf tekrarına kaldığı için açık liseye geçebilir

ama benim bildiğim kadarıyla yılın başında geçiliyor sadece yine de okulunuza bir sorun ben emin değilim.

Dosya Ekleri

• 1733787020197.png
    1733787020197.png
    404,2 KB · Görüntüleme: 82
Geçen sene örgün eğitimde sınıfta kaldım bu yıl ikinci dönem açık eğitime geçmeyi düşünüyorum. Geçebilir miyim? Bir sorun olur mu?
Sınıfta kaldıktan sonra açığa geçtiğinde o sınıfı tekrar etmeden direkt geçiyorsun ben sınıfta kaldığımda açığa geçmiştim 10.sınıf yerine 11'den başlatmışlardı hatta açık öğretim puanımı erken doldurdum diye arkadaşlarımdan önce mezun olmuştum :D

Sınıfta kaldıktan sonra açığa geçtiğinde o sınıfı tekrar etmeden direkt geçiyorsun ben sınıfta kaldığımda açığa geçmiştim 10.sınıf yerine 11'den başlatmışlardı hatta açık öğretim puanımı erken doldurdum diye arkadaşlarımdan önce mezun olmuştum :D
Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Kardeşim 11. sınıfta geçti yine 11. sınıftan başladı. 12'den başlamadı yani.

Bizzat ben geçtim bu sene sınıfta kalarak, geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı