Yunusqeqwdsaıofhd
Centipat
Geçen sene örgün eğitimde sınıfta kaldım bu yıl ikinci dönem açık eğitime geçmeyi düşünüyorum. Geçebilir miyim? Bir sorun olur mu?
hocam açık liseye eylülde geçmeniz gerekiyordu diye biliyorumGeçen sene örgün eğitimde sınıfta kaldım bu yıl ikinci dönem açık eğitime geçmeyi düşünüyorum. Geçebilir miyim? Bir sorun olur mu?
Mezun olalı 2 sene oldu o dönemler açığa geçmek kolaydı fakat şu an zorluk getirmişler bir engelin olması gerekiyor galiba. Emin olmamakla beraber bu durumun açığa geçiş için gerekli neden olmayacağını düşünüyorum.
Sınıfta kaldıktan sonra açığa geçtiğinde o sınıfı tekrar etmeden direkt geçiyorsun ben sınıfta kaldığımda açığa geçmiştim 10.sınıf yerine 11'den başlatmışlardı hatta açık öğretim puanımı erken doldurdum diye arkadaşlarımdan önce mezun olmuştumGeçen sene örgün eğitimde sınıfta kaldım bu yıl ikinci dönem açık eğitime geçmeyi düşünüyorum. Geçebilir miyim? Bir sorun olur mu?
Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Kardeşim 11. sınıfta geçti yine 11. sınıftan başladı. 12'den başlamadı yani.Sınıfta kaldıktan sonra açığa geçtiğinde o sınıfı tekrar etmeden direkt geçiyorsun ben sınıfta kaldığımda açığa geçmiştim 10.sınıf yerine 11'den başlatmışlardı hatta açık öğretim puanımı erken doldurdum diye arkadaşlarımdan önce mezun olmuştum![]()
Siz bence sorumlu geçmişsiniz.Sınıfta kaldıktan sonra açığa geçtiğinde o sınıfı tekrar etmeden direkt geçiyorsun ben sınıfta kaldığımda açığa geçmiştim 10.sınıf yerine 11'den başlatmışlardı hatta açık öğretim puanımı erken doldurdum diye arkadaşlarımdan önce mezun olmuştum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.