1 yılda 30k sıralama yapılabilir mi?

brkjkr

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2021
Mesajlar
471
Çözümler
2
Yer
Österreich
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
11. sınıf bitti sınava 1 yıl var. Lise hayatım boyunca yattım, hiç çalışmadım. Buna rağmen TYT netlerim 60-70 seviyesinde. Sizce... AYT için ise henüz denemelere girmedim. Sizce bir yılda 30 bin sıralama yapılabilir mi? Tecrübesi olanlardan tavsiye almak isterim.
 
Sıfır çalışmayla 60 net çıkarabiliyorsam var sayılır bence :D
Hocam siz yine de fazla özgüvene girmeyin de. 🙂 Çalışmaya devam edin. 1 sene içinde düzenli çalışıp derece yapanlar var. Ben düzenli çalışamadığım için derece olmadı. Ki zaten düzenli çalışacak zamanım yoktu. Sizin var. O yüzden asılın.
 
Çok rahat yaparsın dostum sıfır çalışma ile 60-70 yapıyorsan düzenli ve istikrarlı çalışırsan halledersin. Düzeni bozmamaya özen gösterin bir kez bozulunca bir daha düzelmiyor.
 
Ben lise hayatımda sınavlara son gün çalışmak dışında hiçbir şey yapmamıştım. 12. sınıfta 4-5 ay çok sıkı çalıştım, tam 30bin sıralama yaptım. Yapamayacağın bir şey değil. 1 yıl çok sıkı çalışabilseydim 15k yapardım, ancak bıkkınlık oldu bende.
 
Girdiğin denemeler ÖSYM seviyesindeyse 1 senede 30000 sıralama yapılabilir duruyor. Ancak sağlam ve düzenli çalışmak gerekiyor, TYT biraz da zekâ ve zamanı yönetme sınavı olduğu için zekâ isteyen sorulara yeterli zamanı bırakabilecek temel bilgiye sahip olman gerekiyor.
 
Kanka kapasite meselesi var. Bir yılda ilk 5K girecek adam da var, 50k zor yapacak adam da. Cidden çalışmadığın halde 60-70 yapıyorsan ışık vardır sende. Nitelikli lisede misin?
 
Evet nitelikli lisedeyim.

Dostum ben de nitelikli lisedeydim. Sana tecrübelerimden çok önemli tavsiyeler vereyim. Yazın TYT halletmeye çalış. Geometriye yazın başla ve sonra salma son zamanlarda çok sıkıştırır. Üniversite de kendi kafanda seviyende insanlarla okumak istiyorsan iyi çalış disiplinli ol ilk 5K bile girersin. Başarılar, iyi çalış.
 

Geri
Yukarı