Ailem sınavı kazanmam için yüksek bir miktar ödeyip dershaneye yazdırdı. Eğer bir şey başaramayıp mezuna kalırsam psikolojik olarak tamamen çökerim. Ayrıca ailem bana destek vermeyi kesecek. Babam kazanamazsam beni sanayiye verecekmiş. Bu arada bu söylediğinde çok ciddi.Anlıyorum, mezuna kalmak neden istemiyorsunuz? Öylesine bölüm okumaktansa mezun fırsatını da değerlendirin derim.
Hedef olarak mümkün olduğunca 1.000 ve altı istiyorum. Bu yıl yaklaşık 40-50 deneme çözdüm.
TYT Türkçe adına bir sıkıntım yok. Matematiğe yoğunlaşacağım.
Pazartesi günü kampımda başlayacak. Limit-Türev-İntegral göreceğiz.
Günlük, 3 günlük, haftalık, aylık ve 3 aylık olacak şekilde tekrar çizelgesi hazırlayacağım. Bu yıl açık liseye geçip elimden geleni yapacağım. Yarından itibaren günlük 4-5 saat çalışmaya başlıyorum.Anlıyorum, ah şu aile baskısı insanı sinir ediyor zaten. Yanlış anlama beni ama baban da dershaneye yazdırınca sanki her şey olup bitecek mantığında bakıyor. Yanlış bu bakış açısı, hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Günlük çalışmanı sürdür, bir gün bile salmamaya çalış. Benim tavsiyem aylık ve haftalık tekrar da yapman olur.
Dil bilgisinden nefret ettiğim için oradan açığım var. Ortalama 30-32 net civarı geliyor.Hatırlamak amaçlı dil bilgisini tekrar etmek çok iyi olur. Sıkıntı yok deyip 6-7 netinizi bir anda götürmeyin.
Teşekkür ederim. Hedefim 14 Aralık'a kadar TYT'yi 90 net üstüne sabitlemek. Teknolojiyi de tamamen bırakacağım.Kolay gelsin kardeşim, aklına takılan bir soru olursa konu açarak sorabilirsin. Buralarda olurum.
Dil bilgisinden nefret ettiğim için oradan açığım var. Ortalama 30-32 net civarı geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.